Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

Hoe overkom je de obstakels van ecommerce website development? – Helios Blog

3 min. read time

In dit digitale tijdperk is een goede ecommerce strategie van essentieel belang voor de langetermijn ontwikkeling van elke onderneming. Een ecommerce website is niet langer een manier om een strategisch voordeel te bekomen, maar een strategische noodzaak voor je bedrijf. In deze blog gaan we uitdagingen bespreken waarmee ecommerce web developpers worden geconfronteerd gedurende de ontwikkeling van een website.

Ecommerce ontwikkeling experts

Synchronisatie met de back-end

Voor het succes van je e-commerce website is synchronisatie met je back end onmisbaar. Dit betekent dat de website zo gebouwd moet zijn zodat alles samenhangend en consistent functioneert. Indien dit niet zo is kan dit leiden tot een structureel zwakkere website met als gevolg lagere conversies, lagere winst en verloren tijd. Ons team van e-commerce ontwikkeling specialisten is ontzettend vaardig in het omgaan met deze problemen en we zijn er steeds in geslaagd om klanttevredenheid te overtreffen met onze ecommerce ontwikkeling oplossingen.

aanbevolen lezen - Sleutelcriteria Voor Het Kiezen Van Een Efficiënte E-Commerce Development Agency

Vlekkeloze UX met brand consistency

Esthetisch appeal is onontkenbaar een van de belangrijkste elementen van een ecommerce website, maar het design moet er ook voor zorgen dat gebruikservaring vlekkeloos verloopt. Snel ladende paginas , eenvoudige navigatie en een intuitieve interface zijn basisvereisten die moeten worden bereikt om klanten te kunnen winnen  en te vermijden dat ze voor de competitie kiezen. Daarenboven dient je web design overeen te komen met de noden van je product om beter met je doelpubliek te kunnen connecteren.

PCI DSS Compliance

PCI DSS staat voor Payment Card Industry –Data Security Standard en  het is van uiterst belang om er voor te zorgen dat je ecommerce voldoet aan deze standaarden. Een veiligheidsbreuk is een van de zaken die je als eigenaar van ecommerce zeker niet wilt meemaken. Het veelvuldige nieuws over identiteitsdiefstallen en dergelijke maakt de consumenten bezorgd over hun online veiligheid, het is dan ook een van de belangrijkste factoren die het succes van je ecommerce bepaalt. Ecommerce ontwikkeling experts bij Helios kunnen je wegwijs in dit proces en zullen er voor zorgen dat je website up to date is met de meest recente PCI standaarden. Daarenboven implementeren ze trust marks die ervoor zorgen dat je klanten met een gerust hart kunnen shoppen.

Onvoldoende Automatisatie

Een gebrek aan automatisatie van je ecommerce website kan de groei van je onderneming ernstig verstoren en bijgevolg ook het succes van je bedrijf. Om die reden bespreken wij de bedrijfsnoden van onze klanten en beslissen wij wat de noden zijn en wat er gautomatiseerd dient te worden. Hierbij houden wij rekening met de aard van het bedrijf, het budget en de bedrijfsdoelstellingen. Dit lijkt voor de hand liggen, maar in de realiteit is het een uitdaging om deze factoren bij het ontwerpen van een website in acht te nemen. Wil je je spoor na laten in de steeds competitievere ecommerce zoe? Neem dan zeker contact op met ons, wij zijn een ecommerce ontwikkelingsorganisatie dat in staat is om onze klanten steeds een ruime voorsprong te geven gedurende een lange tijd.

Related Articles

M-commerce stats, feiten en trends om u vooruit te houden in 2018 [Infographic] – Helios Solutions

  • April 13, 2018

Vandaag de dag draait winkelen om online winkelen, in hoge snelheid en slechts één klik verwijderd van het comfort van […]

4 handige tips om uw mobiele conversies voor E-commerce te optimaliseren

  • December 15, 2017

De E-commerce-industrie heeft in de loop van de jaren een fenomenale groei doorgemaakt en de wereldwijde E-commerce omzet wordt dit […]

10 dodelijke fouten die mobiel E-commerce redesign inspanningen vernietigen

  • November 20, 2017
  • 5 min. read time

Beschouwt u mobiele telefoons nog steeds als een aanvullend medium op uw commercie? Zo ja, dan is er geen twijfel […]

Leave Comment