Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

Waarom is Angular 2 beter dan React voor Enterprise Development?

3 min. read time

Het kiezen van de juiste technologie voor een project is waarschijnlijk het meest uitdagende aspect van enterprise grade app ontwikkeling waarmee een software-ontwikkelaar wordt geconfronteerd. Wanneer je onderneming zich bezig houdt met front-end ontwikkelingen komen de technologieën Angular 2 en React regelmatig aan bod. Ondanks dat het JavaScript landschap aan een zeer snel tempo aan het veranderen is zijn de twee vernoemde technologieën zeer populair onder ontwikkelaars.

angularjs Web Development bedrijf

Angular 2 versus React

Aangezien Angular 2 een framwork is dat wordt ondersteund door Google en React een bibliotheek is die ondersteund wordt door Facebook, hebben veel ontwikkelaars het gevoel dat als men deze vergelijkt men eigenlijk appelen met peren aan het vergelijken is. Echter is deze vergelijking zinvol vermits beide front-end UI design technologieën zijn. Hiernaast kan Angular 2 ook vergeleken worden met React plus en aanvullende pakketten zoals Redux, React Router and Babel.

zie ook - Word EenFront End Development Expert! Nu Aan De Slag!

Angular 2 is meer dan een product uit de twee, het is een reeks van componenten die samengebonden zijn om een geheel te vormen terwijl React tal van boilerplates heeft met elk andere applicatie methoden en beschikbare tools. Als gevolg is het moeilijker aan de slag te gaan met React dan met Angular 2. Volgens onze webdevelopers biedt de voormalige tal van mogelijkheden met nog geen duidelijke richting.

Wat haalt React naar beneden in onze verwachtingen?

Onze ontwikkelaars hebben een geweldige tijd gehad met het bouwen van apps in React en specifiek zijn er geen directe nadelen die dit beïnvloeden. Maar je bent afhankelijk van ondersteunende bibliotheken waardoor je niet met zekerheid ervoor kan zorgen dat de ervaring de hele tijd hetzelfde is omdat er geen vooraf bepaalde manier is om de app te structureren. Je bent bijgevolg verantwoordelijk om je eigen manier op te stellen om je app effectief te laten werken in afwezigheid van een  vooraf gedefinieerde structuur.

Ervaringen met Angular 2

Ons team van AngularJS specialisten heeft altijd positieve ervaringen met Angular 2 die samen toegepast kan worden met hun kennis van OOP, architectuur en  design van een website. Een ander positieve punt is dat met Angular 2 Upgrader grote enterprise app ontwikkelingsprojecten kunnen worden verplaatst naar Angular 2. Bovendien bevalt ons team ook de afhankelijkheid injector alsook de kant-en-klare HTTP-module. Het enige nadeel is de Angular documentatie, ondanks de hogere kwaliteit zijn vele Angular 2 modules slechts oppervlakkig aangeraakt.

Waarom is  Angular 2 beter?

De beslissing is contextuele en op basis van de noden van het project, technische know-how, voorkeuren en/of ervaringen van het projectteam. Uit onze ervaringen bleek Angular 2 het meest geschikt voor de meeste van onze behoeften. Het heeft een robuuste gemeenschap die voortdurend werkt aan de verbetering ervan, hierbij kunnen we afleiden dat Angular 2  ook mee met de tijd zal gaan op basis van updates. Voor het ontwikkelen van zeer functionele en dynamische web apps, neem dan contact met ons op. Wij  zijn een angularjs Web Development bedrijf dat gedreven is in het leveren van professionele en kosteneffectieve oplossingen voor onze klanten.

Related Articles

AngularJS – Exclusief voor Web App ontwikkeling

  • August 23, 2016

Ben je een beginner of een professioneel op zoek naar een technologie die je klaar maakt voor de toekomst? Het […]

Leave Comment