Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

Wat is er nieuw in google apps?

De meeste van onze Android/smartphones Google-toepassingen die ongebruikt zich in onze telefoons bevinden . De meeste daarvan zijn ingebouwd, dus deze bezit je telefoon automatisch. Maar het is tijd dat je deze apps gaat verkennen. In dit artikel wordt verteld waarom.

Google-Apps

Google heeft nieuwe interessante functies gebracht naar Google Apps. Deze functies zijn er om uw ervaring te verbeteren. Hier volgen deze nieuwe functies:

zie ook STRATEGISCHE TECHNOLOGISCHE TRENDS 2016 – DAT JE MOET WETEN!

De nieuwe toepassing: Commentaar snel en makkelijk

Terwijl we op weg zijn, zijn er momenten dat we het vervelend vinden om te reageren in Documenten , Spreadsheets of Presentaties . Google Apps is nu gestart met een groep van functies die ervoor zorgen dat het makkelijker is om commentaar toe te voegen op het web of op je mobiel, zodat u kunt werken met gemak.

Real time commentaar toevoegen

Het enige wat je hoeft te doen is de tekst te markeren of de muisaanwijzer op de commentaar -pictogram te houden en je kunt snel een reactie plaatsen.

Andere benoemen in Google Docs, Sheets, Slides

U kunt de naam van een collega of een bedrijf eenvoudig toevoegen zonder + of @ te typen. Gewoon het schrijven van de naam of het e-mailadres is genoeg, dan vindt u een lijst met voorgestelde contactpersonen. Nu kan je meldingen binnen een handomdraai toevoegen. Deze functie is beschikbaar voor gebruik op het web of op mobiel (voor Android en iOS).

Swipe je weg

Nu kunt u met Google Apps van de ene reactie naar de ​​andere in een ander document. Dus swipe je weg door de documenten, vellen of dia’s en reageer gemakkelijk.

Werk overal en altijd

Google heeft altijd zijn gebruikers blij gehouden en is consistent in het toevoegen van nieuwe functies. En nu weer bieden ze de nieuwste versie van de Drive iOS app om de inhoud overzichtiger te maken. De nieuwe versie bevat functies zoals:

Peep en Pop

Deze functie biedt een 3D Touch waarmee je naar een bestand of map kan. Deze functie is beschikbaar voor de iPhone 6S en 6S Plus).

Meertalige ondersteuning

Je zal nu in staat zijn om toegang te krijgen tot de ondersteuning voor Google Apps in het Hindi , Indiaas Engels, Canadees, Frans en Chinees ( Hong – Kong).

Andere funties

  • Meer controle over het delen van notificaties in Google Drive Android App
  • Meer formats, talen en filters in Docs, Sheets and Slides Android Apps
  • Slimme suggesties voor Google Calander, beschikbaar in meer dan 30 talen

Handig – Simpel in gebruik

Met Google apps kan je nu gemakelijk je mappen en documenten organiseren. We begrijpen dat het erg belangrijk is om georganiseerd te blijven op het werk. Google Drive kan je helpen georganiseerd te blijven.  De Drive heeft nieuwe functies om meer controle te krijgen over het delen van documenten. Het zoeken naar documenten in de mappen is ook erg makkelijk.

Functies:

  • Zoek resultaten en tijden kunnen bezichtigd worden op de Drive
  • Je kan ook de optie ‘Add to my drive’ zien -  als je op deze optie klikt, kan je bestanden aan de Drive toevoegen
  • Zie Top resultaten met een mix van bestanden, die relevante en recente documenten weergeven waar je kunt zien waar je recentelijk aan hebt gewerkt

Google apps hebben het werk altijd makkelijker gemaakt. Met deze mobiele applicaties, kan je gemakkelijk werken terwijl je onderweg bent. Het helpt je niet alleen georganiseerd te blijven, maar vermakkelijkt ook jouw handelingen. Veel enterprise applicaties integreren google apps in hun applicaties, omdat het hun werk proces verbreed.

Als je een enterprise applicatie wilt ontwikkelen die operationele activiteiten vergemakkelijkt, dan moet je de Helios Solutions project managers aanspreken, hiermee kan je een begrip verkrijgen die u weergeeft hoe een enterprise applicatie jouw kan dienen. Wij zijn Helios Solutions, experts in Enterprise Applicatie Development, praat met de experts en krijg de beste IT solutions.

Related Articles

Hoe Machine Learning de ontwikkeling van mobiele apps revolutioniseert?

  • April 25, 2018

Weet je nog hoe de introductie van smartphones en mobiele apps een paradigmaverschuiving in ons leven bracht? Nu brengt Machine […]

9 super criteria voor het ontwerpen van prachtige mobiele apps (Infographic) By Helios

  • August 5, 2016

Als een ontwikkelaar wilt u altijd uw Apps te doen wonderen. Maar het ontwerpen van een mobiele app is niet […]

Werd Android nu zoeter of bitter? – De introductie van de ‘marshmallow 6.0’: de laatste versie

  • October 6, 2015

Hoewel de lancering van de nieuwe Android versie gepland stond voor mei 2015, komt hij uiteindelijk pas deze herfst. Google […]

Leave Comment