Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

De belangrijkste zaken die je als .NET hybride cloud planner in acht dient te nemen

3 min. read time

  • February 21, 2017
  • In: .NET

Als je al afhankelijk bent van Microsoft’s Windows-server en .NET software, dan weet je al dat het creëren van een hybride cloud met behulp van Azure, Microsoft’s Windows-centric PaaS service, een eitje is. Je moet in staat zijn om .NET te verbinden met meerdere cloud providers en applicaties, zowel met als zonder .NET ondersteuning. Voordat je overweegt om jouw .NET cloud te ontwikkelen, denk dan aan volgende zaken:

Outsource ASP.NET Ontwikkeling

Hoe middleware of microservices te beheren

Als je van plan bent om hybride toepassingen te bouwen, die niet volledig zijn gebaseerd op .NET, dan moet je nadenken over de rol van .NET en er voor zorgen dat deze wordt ondersteund door je ontwikkeling en implementatie. Daarvoor dien je ofwel .NET middleware als basis te gebruiken of een component integratie dienst te omarmen zoals microservices.Beide opties gaan over hoe je de interface insteekst, ofwel met de NET-componenten ofwel met microservices. U kunt gebruik maken van .NET-componenten als u gericht bent op het ontwikkelen met .NET op de lange termijn of u kunt andere interfaces componenten of microservices gebruiken voor het maken van hybride clouds.

zie ook - 5 Redenen – Waarom De Gezondheidszorg Sector Cloud Computing Moet Prefereren?

Waarom microservices de voorkeur krijgen

In de Cloud-ontwikkeling trends krijgen microservices de voorkeur boven het gebruik van .NET interfaces, vanwege de kans dat de koppeling tussen componenten niet goed verloopt. Aangezien Microsoft je ertoe dwingt om web-service modellen te gebruiken in sommige van hun interfaces, dan betekent dit dat integratie nog ingewikkelder wordt. Wanneer je applicaties gebaseerd zijn op een simple JSON/REST interface model, dan kun je profiteren van cloud functies en deze ontwikkelen met of zonder het gebruik van .NET, het ontplooien van je cloud wordt hiermee niet aangetast.

Focus op cloud doelen

De beste manier om na te denken over .NET hybride cloud opties, is om te beginnen met de focus op je cloud hybride doelen in plaats van .NET doelen. Om ervoor te zorgen dat je de componenten gemakkelijk kunt schalen en vervangen, dien je de componenten voor applicatie te herzien. Dit zijn de componenten die betrokken zijn bij failover of cloud bursting, zoals onafhankelijke diensten, met name microservices.

Poging om harmonie te bereiken

Het is van het groot belang dat je .NET-strategie in harmonie is met je hybride cloud-strategie. Aangezien cloud slechts een instrument is van het IT-beleid en niet het fundament. Als je de verwachting hebt om te vertrouwen op .NET in de cloud, dan kun je het niet in het datacentrum plaatsen. Aangezien Microsoft’s plannen voor de hybride cloud gecentreerd zijn rond Azure, zal het uitbreiden van je .NET cloud ontwikkeling verder dan Azure, extra druk uitoefenen op uw IT-managers en cloud planners, aangezien zijn ervoor moeten zorgen dat dit proces goed verloopt. Daarom, als je je .NET cloud-ontwikkeling wil uitbreiden, neem dan contact met ons op; wij zijn een Microsoft dot net ontwikellingsorganisatie dat zich richt op het realiseren van klanttevredenheid.

Related Articles

Wat is nieuw in Microsoft .Net Framework 4.7.2?

  • April 17, 2018

Aandacht .Net-ontwikkelaars, de bètaversie van Microsoft .Net Framework 4.7.2 is er al! Onze .Net-ontwikkelingsdeskundigen zijn verheugd om met u te […]

Leave Comment