Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

Hoe de waarde in de gegevens van uw bedrijf te ontgrendelen met behulp van kunstmatige intelligentie?

AI Ontwikkeling

Een onderneming heeft hedendaags een nieuwe uitdaging; samen met het beheer van financieel kapitaal, menselijk kapitaal en relatiekapitaal, moet het datakapitaal beheerd worden. Dit komt omdat gegevenskapitaal is verrijkt met het vermogen om nieuwe digitale producten en diensten te creëren en u te helpen een concurrentievoordeel te behalen. Het kan nieuwe waarde creëren waardoor het geen wonder is dat het deel uitmaakt van de competitieve strategie van elk bedrijf!

Terwijl bedrijven het enorme potentieel aan gegevens beginnen te begrijpen, werken ze samen met software ontwikkelings bureaus zoals wij om hen te helpen er het beste van te maken. Onze klanten zijn op zoek naar oplossingen die hen in staat stellen om real-time inzichten te verkrijgen die hen op hun beurt helpen bij het nemen van betere zakelijke beslissingen en snellere productontwikkeling.

Sinds enkele jaren domineert big data management de gesprekken in de boardroom. Sinds vorig jaar zagen we dat kunstmatige intelligentie (KI) steeds belangrijker werd omdat bedrijven het proces van waardecreatie uit gegevens willen automatiseren. Stelt u zich eens voor dat de inzichten die worden gegenereerd door KI-gevoede oplossingen niet alleen door mensen maar ook door de systemen zelf worden gebruikt. Dat leidt op zijn beurt tot voortdurende optimalisatie van onovertroffen snelheid en nauwkeurigheid; zou dat niet gewoon geweldig zijn? Welnu, met KI is het mogelijk en steeds meer bedrijven benutten de kracht van dergelijke automatisering en creëren op die manier een concurrentievoordeel.

Staat van kunstmatige intelligentie in ondernemingen

Voordat we dieper ingaan op hoe ons team van software ontwikkelings specialisten onze klanten in staat stelt gebruik te maken van kunstmatige intelligentie in het bedrijfsleven, laten we eerst eens kijken naar de toestand van kunstmatige intelligentie in ondernemingen. De onderstaande grafiek vat de belangrijkste bevindingen samen van een onderzoek onder 235 leidinggevenden uitgevoerd door het National Business ResearchInstitute in het jaar 2016.

Het is niet verkeerd om te zeggen dat de interesse en investering in KI zoals weergegeven in bovenstaande grafiek wordt gegenereerd door big data. Het recente succes vandeeplearning, een subset van KI, wordt aangedreven door de beschikbaarheid van een enorme hoeveelheid gegevens, nieuwe algoritmen en meer rekenkracht. Bovendien dwingt het succes van technische giganten als Google en Facebook en het enthousiasme rond big data veel bedrijven ertoe om te investeren in het verzamelen, opslaan en organiseren van gegevens.

graph

Hoe ontdek je nieuwe inzichten uit de gegevens?

Als u geen zakelijke inzichten uit uw gegevens kunt genereren, heeft dit geen waarde, toch! Het tekort aan data science-talent belemmert ook bedrijven om waarde te halen uit de big data-technologieën.

Deze bedrijven richten hun aandacht nu op KI-technologieën om hen in staat te stellen hun data science-capaciteiten aan te vullen, als een tijdelijke oplossing voor het tekort aan datawetenschappers.

95

KI en machine learning zijn al begonnen de beleving van de consument aanzienlijk te beïnvloeden met gepersonaliseerde, virtuele assistenten, zelfrijdende voertuigen en nog veel meer Tegenwoordig gebruiken bedrijven ook KI om hun klanten in staat te stellen het gewenste resultaat te bereiken via interacties met uw bedrijf. Laten we eens kijken hoe gegevens de KI-revolutie aandrijven en hoe uw bedrijf zich daarop moet voorbereiden.

Hoe bereid je je bedrijf voor op de KI-revolutie?

Artificial-intelligence-Revolution

Om het beste uit deze krachtige technologie en de juiste implementatie te halen, moet u de juiste basis leggen. Elk bedrijf maakt gewoonlijk gebruik van de waarde van gegevens om de omzet te verhogen of de winstgevendheid te vergroten. U kunt inkomsten genereren uit de bovenste regel door uw doelgroep op het juiste moment met het juiste product te helpen of zelfs nieuwe doelmarkten te creëren met behulp van revolutionaire technologieën. Of u kunt profiteren van winstgevendheid van het hoogste niveau door uw bedrijfsactiviteiten efficiënter te maken.

Bouw oplossingen voor gegevensintegratie en automatisering

Laat de gegevens vrij stromen en bouw één gemeenschappelijke gegevensopslagplaats om de maximale waarde eruit te halen. Het consolideren van infrastructuur en systemen die onderling afhankelijk zijn, zoals het integreren van een ERP-systeem met klantervaring, human capital management en supply chain management, zou u in staat kunnen stellen om workflows te stroomlijnen. Dit zou u ook helpen om de operationele hiaten te overbruggen en uw bedrijf vooruit te helpen.

U kunt onze experts in software ontwikkeling raadplegen om de perfecte integratie voor uw bedrijf te bouwen. Allereerst zouden ze deapps identificeren die nodig zijn om uw bedrijf te optimaliseren, om ze te verbinden en ten slotte zouden zij de automatisering voor u assembleren.

Focus op realtime gegevens

We leven in het heden en de kunst om ons te concentreren op het huidige moment kan ons vermogen tot positieve verandering vergroten. Daarom neemt de vraag naar snelle respons en toegang tot informatie toe.

Als u real-time gegevens naar uw organisatie kunt brengen, stimuleert dit niet alleen de behoefte aan transformatie, maar vergemakkelijkt het ook het remodelleren van bedrijven.

Realtime gegevens stellen u ook in staat om gepersonaliseerde ervaringen voor uw klanten te creëren die leiden tot een meer interactieve handel. U kunt langdurige gegevensoverdracht vermijden en profiteren van zinvolle en contextuele gesprekken met uw klanten.

Blijf aanpasbaar

Overleven en behouden in deze snel veranderende wereld is inderdaad een uitdaging! Bedrijven blijven nieuwe producten lanceren zonder zelf perfect succes tevoorspellen. Om flexibel te blijven, zou je naast de transactionele functie ook de analytische functie moeten gebruiken.

Dit zou niet alleen zorgen voor een snellere ontwikkeling, maar ook de implementatietijd en de algehele infrastructuurvereisten minimaliseren. Deze praktijk stelt ons ontwikkelteam in staat om applicaties aan onze klanten te leveren die een zo rijk mogelijke gebruikerservaring garanderen.

We zorgen ervoor dat we een feedbacklus kunnen ontwikkelen met de ingebouwde analyse van de applicatie, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op het klantgedrag en zich dienovereenkomstig kunnen verbeteren.

Wees getuige van de verschuiving van big data naar kunstmatige intelligentie

Volgens Gartner: “Alleen als de organisatie verschuift van een focus op big data naar ‘grote antwoorden’ begint waarde te ontstaan ​​… Algoritmen zijn essentiëler voor het bedrijf dan alleen data. Algoritmen definiëren actie. “Het Amerikaanse technologische onderzoeks- en adviesbureau heeft een nieuwe term bedacht voor deze zogenaamde Algorithmic Business.

Een ander analistenbureau, IDC, voorspelt dat KI in de vorm van “Cognitive Services” zal worden ingebed in nieuwe apps en beveelt bedrijven ook aan om machine learning hun topprioriteit te maken.

75

Conclusie

Tegenwoordig verkennen steeds meer bedrijven KI-technologieën, zodat ze gegevens kunnen omzetten in slimme en bruikbare inzichten. Is uw bedrijf klaar om gebruik te maken van de kracht van KI-technologieën? Begin een gesprek met onze softwareontwikkelingsexperts en open de deuren voor eindeloze mogelijkheden voor uw bedrijf; wees de eerste om uw opmerkingen hieronder te laten, wij horen namelijk graag van u.

Related Articles

Hoe beïnvloeden Chatbots de online ervaringen positief?

  • March 28, 2018

Er is de afgelopen paar jaar een meedogenloze buzz rond chatbots geweest. Vandaag de dag kunt u er niet meer […]

Hoe AI een cruciale rol kan spleen bij het waarborgen van klantensucces?

  • March 21, 2018

Als we zeggen dat uw klanten de hartslag van uw bedrijf zijn, vindt u het dan overdreven? Dat is het […]

Softwareontwikkeling Evolutie: Van Waterval tot Agile naar DevOps

  • July 25, 2017
  • 3 min. read time

Momenteel is de technologische industrie getuige van een reeks nieuwe instrumenten en methoden voor Software Development die als doel hebben […]

Leave Comment