Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

The transitie van Europa richting een digitale toekomst – Helios Blog

2 min. read time

Tenmidden van het politieke gewoel en de werkloosheid heeft Europa een nieuw doel nodig waarrond landen, bedrijven en burgers zich rond kunnen scharen om zo de zaadjes van een nieuwe economie te zaaien, namelijk een digitale economie. Bedrijfsleiders en politieke leiders moeten deze unieke kans grijpen om de rol van Europa in hypergeconnecteerde marktplaats heruit te vinden. Vandaag is digitaal de toekomst voor Europa en om te begrijpen hoe je succesvol kan zijn in deze economie heeft Cognizant’s Center for Future of Work top executives van marktleiders van over de hele wereld geinterviewd . Een digitale transformatie agency zijnde, hebben wij gedurende meer dan een decennium onze klanten geholpen met het maken van de digitale shift. Hieronder focussen wij ons op de belangrijkste bevindingen van het onderzoek die gebaseerd zijn op de antwoorden van de Europese respondenten.

Software Ontwikkeling experts

Vijf Thema’s – De grootste bevindingen van het onderzoek

  1. De geinterviewde mangers in Europa begrijpen zeer goed dat de digitalisering een zeer grote invloed gaat hebben op bedrijven en dat deze trend onvermijdelijk is.
  2. Er moet waarde gecreerd uit data en hierbij zijn machine learning, artificial intelligence en slimme networtk tools essentieel.
  3. Beslissingsmakers zien digitaal als een platform  om inkomsten te genereren en ze investeren in nieuwe technologien om kosten te besparen
  4. Als je geen technologie gebruikt om kosten te minimaliseren, dan kan je met een blik op de data al afleiden dat je de digitale shift gaat missen.
  5. Sterk en leiderschap met zelfvertrouwen is nu meer dan ooit nodig in Europa om hun digitale toekomst veilig te stellen.

aanbevolen lezen - Hoe Overkom Je De Obstakels Van Ecommerce Website Development?

Nu digitale technologien de oude industriele structuren aan het herschapen zijn, is het voor ondernemingen belangrijk om de nodige stappen te nemen om je bedrijf voor te bereiden op de toekomst. Je kan steeds contact opnemen met de Software Ontwikkeling experts bij Helios Solutions om je bedrijfsnoden te bespreken met als doel het fysieke naadloos in het digitale te laten overlopen.

Related Articles

Hoe beïnvloeden Chatbots de online ervaringen positief?

  • March 28, 2018

Er is de afgelopen paar jaar een meedogenloze buzz rond chatbots geweest. Vandaag de dag kunt u er niet meer […]

Hoe de waarde in de gegevens van uw bedrijf te ontgrendelen met behulp van kunstmatige intelligentie?

  • March 27, 2018

Een onderneming heeft hedendaags een nieuwe uitdaging; samen met het beheer van financieel kapitaal, menselijk kapitaal en relatiekapitaal, moet het […]

Hoe AI een cruciale rol kan spleen bij het waarborgen van klantensucces?

  • March 21, 2018

Als we zeggen dat uw klanten de hartslag van uw bedrijf zijn, vindt u het dan overdreven? Dat is het […]

Leave Comment