Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

Softwareontwikkeling Evolutie: Van Waterval tot Agile naar DevOps

3 min. read time

Momenteel is de technologische industrie getuige van een reeks nieuwe instrumenten en methoden voor Software Development die als doel hebben om op een snellere en efficiëntere manier software te ontwikkelen. Er zijn niet alleen veel tools maar ook veel nieuwe ontwikkelingsmethodes voor Software Ontwikkeling Specialist.

Software-Ontwikkeling-Specialist

Een van deze methodes, namelijk DevOps, wordt als de nieuwe “big thing” aangeduid. Meer en meer software developers kiezen nu voor DevOps en IT ondernemingen trainen hun resources nu ook in DevOps management. In feite is het het verschil tussen Software Services en Enterprise Solutions aan het overbruggen. Lees ook: De ultieme mix: Agile Development With DevOps voor het bouwen van systeem interactie.

aanbevolen lezen - 5 Tips Omgebruikersbetrokkenheidteverbeteren Door Menselijkegezichten In Webdesign Toe Tevoegen

Voor DevOps was de IT industrie helemaal gek van de Agile Methode die beter werd bevonden als de Waterfall methode. Dit heeft er voor gezorgd dat vele bedrijven hebben geïnvesteerd in Agile Development en hun processen herdacht hebben voor een agile flow van hun ontwikkelingsproces. Maar deze manier van werken kwam tekort in die zin dat het de product release niet vooruit kon duwen. Vele software developers en bedrijven waren teleurgesteld in deze manier van werken. DevOps verhiel deze kwalen, wat echter niet wilt zeggen dat deze Agile voorgoed van het toneel van het toneel verdwijnt. Op vele vlakken bewijst Agile nog steeds zijn waarde en levert het uitstekende resultaten op een efficiënte manier. Agile leunt dicht aan bij de waterfall methodologie, maar was makkelijker om op te nemen.

Agile en zijn struikelblokken

Technische kosten worden uitgesteld

Dit heeft geleid tot een toename van de technische schulden voor veel IT-bedrijven of bedrijven. En uiteindelijk als nieuwe modules werden toegevoegd aan de Agile development, en dit leidde tot veel bugs en bij de vaststelling van deze bugs tot een dure deal.

Agile processen zijn genoeg

Agile processen bieden weinig flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Logisch systeem ontwerp

Een systeem gebouwd met de Agile methode maakt de functionaliteit complexer wanneer er een nieuwe functionaliteit dient toegevoegd te worden aan de hand van een refactoringproces.De eigenschappen van de Agile Methodologie leiden ertoe dat de doele niet gehaald worden.

De Evolutie – DevOps in IT-industrie

Het is duidelijk dat Agile en DevOps hetzelfde doel voor ogen hebben wat betreft IT software ontwikkeling.En ondanks de vergelijkbare kenmerken, gaat het nog even duren vooraleer DevOps een verschil gaat maken in de markt. DevOps moedigt de developers aan om het development proces te optimaliseren en flexibelere te maken. De code die klaar is voor productie helpt bij het testen, management en voorkomt backlogs en vertragingen in de development omgeving. Inderdaad het is een technologie die meer geëvolueerd is.

DevOps richt zich op de aanpak van de verstoringen tussen ontwikkelaars en Deployment teams door hen te helpen communiceren en diensten op efficiënte wijze in het belang van de waardeketen, waar het ook van mening dat de eindgebruiker feedback en user experience. Zodat het kan blijven op het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening in de komende fasen van ontwikkeling.

DevOps bij Helios Solutions

We zijn met succes implementeren van Software Development Projects met de hulp van DevOps en langzaam verplaatsen van Agile methode. We zijn ook het helpen van bedrijven begrijpen het belang ervan en we zien meer bedrijven zijn nu te selecteren DevOps voor hun software projecten. DevOps wijst op een doeltreffende en resultaatgerichte samenwerking en de handgrepen van de culturele verschuiving in de meest efficiënte manieren. Hoewel de uitvoering DevOps in grote ondernemingen kunnen een uitdaging beschouwd als de ingrijpende transformatie en vreest dat deze met zich meebrengt. Maar met Outsource Software Development Experts en onze ervaring in Enterprise Development zal helpen bij een soepele transformatie.

Related Articles

Hoe beïnvloeden Chatbots de online ervaringen positief?

  • March 28, 2018

Er is de afgelopen paar jaar een meedogenloze buzz rond chatbots geweest. Vandaag de dag kunt u er niet meer […]

Hoe de waarde in de gegevens van uw bedrijf te ontgrendelen met behulp van kunstmatige intelligentie?

  • March 27, 2018

Een onderneming heeft hedendaags een nieuwe uitdaging; samen met het beheer van financieel kapitaal, menselijk kapitaal en relatiekapitaal, moet het […]

Hoe AI een cruciale rol kan spleen bij het waarborgen van klantensucces?

  • March 21, 2018

Als we zeggen dat uw klanten de hartslag van uw bedrijf zijn, vindt u het dan overdreven? Dat is het […]

Leave Comment