Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

WAAROM IS CORTANA DE BESTE PERSOONLIJKE DIGITALE ASSISTANT VOOR BEDRIJFSEIGENAARS?

De technologische breinen hebben deze generatie een digitale persoonlijke assistent, die je kalender en zoveel meer bijhoudt, aangeleverd. Met elke technologie die evolueert worden de digitale assistenten beter. Vorig jaar zagen we dat de digitale persoonlijke assistent werd geintroduceert met nieuwe features. Cortana- uw persoonlijke assistent gecreëerd door Microsoft werd hier ook voor IOS wereldwijd voorgesteld.

Maar, is de persoonlijke digitale assisten gelimiteerd tot alleen persoonlijke hulp?

Software Applicatie Specialist

Ontsluieren: Cortana in zijn nieuwe kantoor

Nee, niet meer! Microsoft heeft andere plannen voor dit jaar. Ze hebben Cortana geupdate. Ze zal je nu helpen met je business efficient te sturen. Het zou toch heel leuk zijn als iemand je zou helpen met je skype gesprek voor te bereiden voor een meeting?

Dingen die je moet weten voor je start met Cortana in Office 365:

Daarnaast, praat met the mobiele applicatie experten over het mobiele management voor mobiele applicaties.

Cortana integratie met Office 365

Niettemin, Cortona is niet gewoon je persoonlijke assistant en ze wordt productiever wanneer ze je helpt met de voorbereiding en executie van je meetings. Microsoft Vice zijn president heeft aangekondigt dat ze features inschakelen waar een bedrijfsondernemer de mogelijkheid krijgt om meer natuurlijk te communiceren met Cortana.

Dus wanneer jij je focust op de sleutel functies en productiviteit van je business, zal zij zorgen dat je administratieve taken in orde zijn.

Volgens David Smith, Vice pressident of World Wide SMB Sales at Microsoft

“Wat betekent het voor kleine bedrijven?” Wel, bedrijfseigenaars kunnen Cortana al gebruiken in de nieuwe Office, voor het werk dat is gerelateerd aan inzichten en acties. Terwijl applicaties slimmer  worden, worden persoonlijke digitale assistenten meer voorspelbaar en brengen ze meer significante productiviteits voordelen mee voor de bedrijfseigenaars. Bijvoorbeeld, met Cortona geconecteerd met Office 365, kan ze de eigenaar helpen om meetings voor te bereiden, documenten op te zoeken, opmerken van veranderingen in de planning en zorgen voor reminders en snelle acties waar nodig.”

 (Informatie bron : www.smallbiztrends.com )

In deze gedigitaliseerde eeuw is de persoonlijke assistent enkele jaren gelden al voorgesteld om on werk management beter te begeleiden naar een meer georganiseerde levensstijl. Veel critici en beoordelingen zeiden dat deze technologieëen gingen verdwijnen. Maar als we kijken naar de huidige verandering in deze digitale assistenten zoals Cortana, Siri of Ok Google, worden ze juist meer gesofisticeerd en geintegreerd met software applicaties. Een van de grootste voordelen is dat ze je direct kunnen herineren en je planning kunnen maken.

Als je meer wilt weten hoe dit je business kan helpen. Praat met onze Software Applicatie Specialist bij Helios Solutions en begrijp de efficiency hiervan. We willen graag je helpen door onze kennis te gebruiken van technologieën, dat we al meer dan 12 jaar opbouwen in Outsourcing Software Ontwikkeling India! Kijk naar wat nieuw is bij ons!- We ondersteunen de act van delen, klik hier om het te bekijken.- Het initiatief: http://www.heliossolutions.in/the-initiative-by-helios-solutions/vol1/ . Krijg de beste en meest gebruikte inzichten in wat er gebeurd in de technologie wereld.

Related Articles

Hoe beïnvloeden Chatbots de online ervaringen positief?

  • March 28, 2018

Er is de afgelopen paar jaar een meedogenloze buzz rond chatbots geweest. Vandaag de dag kunt u er niet meer […]

Hoe de waarde in de gegevens van uw bedrijf te ontgrendelen met behulp van kunstmatige intelligentie?

  • March 27, 2018

Een onderneming heeft hedendaags een nieuwe uitdaging; samen met het beheer van financieel kapitaal, menselijk kapitaal en relatiekapitaal, moet het […]

Hoe AI een cruciale rol kan spleen bij het waarborgen van klantensucces?

  • March 21, 2018

Als we zeggen dat uw klanten de hartslag van uw bedrijf zijn, vindt u het dan overdreven? Dat is het […]

Leave Comment