Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

Google’s Nieuwe Expiriment Met Twitter In Zoek Resultaten

Volgens meerdere media bronnen zijn Google en Twitter recent een samenwerking aangegaan. De resultaten van deze samenwerking kunnen worden gevonden in google’s zoek resultaten, welke tweets van populaire zoekacties laat zien.

Twitter heeft medegedeeld dat ze zijn gaan samenwerken met een zoek gigant, zodat ze nieuwe inhoud kunenen weergegeven in de zoekresultaten. Op het moment word dit een “klein experiment” genoemd in de mobiele zoekfunctie, en er zal spoedig meer informatie vrijgeven worden over dit partnerschap. De nieuwe deal geeft google mogelijkheden tot het vergaren van meer informatie.

Twitter is een van de meest populaire sociale media platformen naast facebook, ondanks dat de twee sites verschillende ervaringen aanbieden.

Twitter focused nog steeds op het vernieuwen binnen de huidige markt. De samenwerking met google is waarschijnlijk een nieuwe manier om dit te realiseren. Twitter begint een steeds waardevolleren bron van informatie te worden en de nieuwe samenwerking is wellicht de sleutel tot meer.

Er zijn nog steeds een aantal vraagtekens bij de vraag hoe deze samenwerking gaat werken, ondanks dat er voorspeld word dat de tweets waarschijnlijk het zelfde blijven werken als ze op het moment doen, met relevante berichten geintrigeerd in de zoekresultaten. Alleen nu zal google meer uitgebreide informatie hebben om te verwerken. De tweets zullen geen special voorkeur krijgen in de ordening. Er zal geen nieuwe sectie komen om actuele tweets te laten zien, de tweets die zichtbaar zullen zijn in de zoekresultaten zullen waarschijnlijk recent zijn.

Voor google is dit een van de meest vitale stappen voor het perfectioneren van zijn zoekresultaten, naar personlijke voorkeuren. De Tweets bevatten specifieke en tijd gerelateerde inhoud, de zoekresultaten verbeteren door de toegang tot actuele tweets, uitendelijk kan hier een  relevantere en bruikbaardere zoekervaring mee gecreerd worden.

Dit is een uitstekend idée, omdat het de gebruiker een hoop tijd kan schelen, er hoeft niet meer op een link naar twitter geklikt worden. Het zal de gebruikers helpen om een groot schala aan informative van twitter via google te vergaren. Wat uiteindelijk kan leiden tot het overtuigen van een service door merken/bedrijven.

Als u meer informative wilt gerelateerd aan de SEO industrie en meerdere updates van zoekmachines, dan kunt u contact met ons opnemen! Wij zijn een gespecialiseerd Website Ontwikkeling Specialist in India; dat de focus legt op het ontwerpen  van oplossingen als per de wensen van de klant.

Related Articles

STRATEGISCHE TECHNOLOGISCHE TRENDS 2016 – DAT JE MOET WETEN!

  • February 26, 2016

Het laatste jaar bevatte veel interessante en fascinerende innovaties in het veld van informatie en technologie. Maar wat zijn de […]

Leave Comment