Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

STRATEGISCHE TECHNOLOGISCHE TRENDS 2016 – DAT JE MOET WETEN!

Het laatste jaar bevatte veel interessante en fascinerende innovaties in het veld van informatie en technologie. Maar wat zijn de belangrijkste trends dat je moet kennen? Wel, de meeste trends benadrukken de veranderingen van het milenium inclusief IoT slimme apparaten en zelfs ‘machine learning’ dat de nieuwe generatie van technologie innovatie zal sturen.

Outsourcing Software Ontwikkeling India

Laten we deze trends in detail bekijken en kijken waarom je ze in het oog moet houden

1. Laat de machines aan het woord! – De eeuw van “Machine Learning”

We zijn in het begin van een tijdsperk waar machines kunnen laten leren voor ons. Deze technologische vooruitgang vormt zich in een zeer innovatieve manier. We gaan een stap verder dan machines maken en software toepassen zodat ze doen wat we willen.

Het is een methode van data analyse dat automatisch analytische modellen bouwt en algoritmes gebruikt die op iteratieve wijze leren van de data. Op deze manier laat het de computer toe om verborgen inzichten te vinden zonder die  expliciet geprogrammeerd was om deze daar op te zoeken. Het geeft dus de computer de mogelijkheid om te leren zonder expliciete programmatie.

Het is een beetje complex maar zeker een van de trends dat en techie moet weten. Met deze strategische technologische trend, zoeken we naar kwalitatieve voorspellingen die helpen in betere beslissingen en slimmere real time acties te maken, zonder een persoon in het process. De machine zal het woord overnemen van u.

2. Zorg dat je klant achterover valt! – Een geavanceerde klanten architectuur

Als je de behoeftes of operationele uitdagingen van eCommerce business eigenaars wilt tegemoet komen, dan moet je overwegen om te verschuiven van een apparaat management model naar een service management model. Die verandering kan mogelijk worden met de hulp van een geavanceerde klanten architectuur.

Gartner zegt ‘ dat bedrijven hun technologie ontwikkelen volgens de nabootsing van het menselijk brein”. Prominente voorbeelden van deze actie zijn namen zoals FacebookApple en Google. Ze introduceren technologieën dat reageren zoals mensen voor service management.

3. IoT – Internet of Things

Een Gartner raport zegt dat meer dan 21 biljoen IoT apparaten op de markt aanwezig zal zijn in 2020. Lees het volledige raport hier: http://www.gartner.com/newsroom/id/3165317. Onze levens draaien rond Internet of Things, dat is voorspeld om te groeien in de komende jaren. Nadat IBM een IoT unit, dat kijkt naar de groei van de belangrijkheid van de mobiele aparaten in data collectie en analyse, heeft voorgesteld. Andere grote namen focussen zich ook op IoT en brengen een golf mee dat IoT het volgende grote ding maakt in de technologie wereld.

IoT omvat een brede opdracht en is een grote data bron met significante potentie. Met mobiele apparaten dat je huishouden controleren en winkelen dat gebeurt met een klik, wordt IoT meer een behoefte dan een luxe. Deze trend zal dit jaar al groeien en moet dus bekeken worden als een van de grootste buzz in de technologische fase.

4. Verbeter je gebruikers ervaring – Ambient User Experience

Ambient US betekent de mogelijkheid om meer contextuele data in een meeslepende omgeving te verzamelen en te leveren in een verhoogde virtuele realiteit. Het behoudt de continuiteit doorheen de grenzen van apparaten net, tijd en ruimte. Het vloeit makkelijk doorheen de verschillende apparaten zoals sensoren, auto’s en andere IoT apparaten. Op deze manier maken ze het mogelijk om de interactie kanalen te mengen met fysieke, virtuele een electronische omgevingen, wanneer de gebruiker zicht verplaatst.

Hoewel volgens Gartner, “ De uitdaging zal de application design zijn. Het anticiperen van dit niveau van de synchronisatie en samenwerking van apparaten voor het gebrek van beter framing”. Maar deze trend gemixt met het apparatennet kan wonderen verichten. Vergeet niet om deze trend te volgen in 2016 en gebruik hem tot het maximum. Praat met je  Software Ontwikkeling Specialist voor diepte inzichten.

5. Creëer een net en een Service Architecture

Combinaties zijn altijd geliefd. De trend praat over de waarde van en combinatie waar de meeste applicaties zijn samengesteld, op deze manier kan je het allemaal hebben. Het betekent dat je meer kan aanbieden en je kosten kan verminderen. Creëer een netwerk en vind je doelgroep. Technologie mengen is altijd een positief ding geweest. Laten we kijken wat dit jaar ons brengt voor de applicaties de draagbare en andere IoT apparaten.

We zijn een Outsourcing Software Ontwikkeling  bedrijf in India met een krachtig en gemotiveerd team dat gespecialiseerd is in Android and iOS applicaties. We bouwen niet enkel oplossingen maar we helpen je ook met het vinden van de juiste requirements voor oplossingen die gerelateerd zijn met de laatste trends in de strategische technologiëen.
Leer ons team kennen, praat met ons: http://helios-solutions.nl/contact-us/

Related Articles

Google’s Nieuwe Expiriment Met Twitter In Zoek Resultaten

  • May 31, 2015

Volgens meerdere media bronnen zijn Google en Twitter recent een samenwerking aangegaan. De resultaten van deze samenwerking kunnen worden gevonden in […]

Leave Comment