Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

Top redenen om een Ecommerce website te bouwen met Magento

Sinds de officiële lancering in het jaar 2008, heeft Magento zic h zeker gevestigd als gespecialiseerde en zeer betaalbare eCommerce oplossing in de markt. Magento ondersteund ongeveer 30% van de werelds grootste online winkels. Zo, als je iemand bent die een eCommerce website will bouwen of the winkels functionaliteit wil verbeteren, de beste optie is om te kiezen voor Magento. En waarom? Laten we het uitzoeken.

Top redenen om een Ecommerce website te bouwen met Magento

Server naar de Cloud

Magento is een open-source platform die geschreven is in PHP. Het is gelanceerd in 2008 bij Varien (privé bedrijf in Californië). Succes volgde snel voor Magento toen het succes kreeg als een van de betrouwbare en efficiënte klaar-voor-gebruik web ontwikkeling tools voor de kleine en medium grote online winkels houders. De ondernemers die de voorkeur gaven aan Magento Technology werden verondersteld om hun websites op te slaan op de lokale servers.

Nu, met de lancering van Magento 2 and its Enterprise Cloud Edition, Premira is niets, behalve gericht op het zetten van een merk en het terugeisen van de troon voor eens en altijd. Belangrijker, er zijn geen hordes die hun succes verhaal kunnen eindigen.

Wat zijn nu de voordelen van Magento, laten we het uitzoeken.

Flexibel

Het is heel eerlijk om te zeggen dat Magento is vrij identiek to WordPress. Magento is nu beschikbaar in drie versies. Community, Enterprise en Enterprise Cloud. Er zijn veel grote e-retailers die de voorkeur geven aan de betaalde Enterprise and Cloud edities. Deze eigenaars zijn mensen die vragen voor een permanente assistentie in website management. Goed, de platform zelf ondersteunt veel standaard functies en wordt ook beschouwd als redelijk duur. De Community Editie is open-source and kost niks. Het is vrij duidelijk dat dit minder opties heeft en je moet het ook zelf onderhouden. Het goede nieuws hier is dat er waarschijnlijk ongeveer drieduizend third party verkopers zijn met veel experts and specialisten die de Magento plugins bouwen en uploaden naar de store extensie.

Gigantische ondersteuning

De eCommerce CMS wordt nu gebruikt bij 2,8% van alles websites die daar zijn. Het was vooral ontwikkeld met de hulp van sommige erg high-profile ontwikkelaars (ontwikkelaars die het vrijwillig deden) van over de hele wereld. Het is belangrijk om op te merken dat Magento was een deel van eBay in de jaren tussen 2011 en 2015. Het platform heeft over de jaren niet gefaald in het leveren aan toegewijde fans met de werelds beste software verkopers, zo maak je geen zorgen, je hebt een heel grote groep om uit te kiezen.

Automation

Magento Technology is een erg SEO-vriendelijk framework. Hier wordt niet verwacht dat je de metadata manueel invoert. Belangrijker, je krijgt de optie om gebruik te maken van third-party pluging die je tenslotte helpen om je gehele eCommerce ervaring te verbeteren. Wanneer je een fatsoenlijk aandeel van routine website management taken automatiseerd, kan je makkelijk meer tijd besteden aan hoge kwaliteits inhoud generatie. Er is ongeveer 90% van de online shoppers die zegt dat hun aankoopbeslissing afhankelijk is van de reviews die geplaatst worden bij de klanten. Een ander feit dat hier opvalt is dat 83% van de klanten zegt dat ze een bepaald soort van ondersteuning nodig hebben voor de voltooiing van de transactie.

Veiligheid

Er kan kleine twijfel zijn, omdat het platform gebouwd is met PHP (omdat de taal nooit wordt gebruikt voor enterprise oplossingen); Magento is goed beveiligheid  en zeer schaalbaar. Het is belangrijk om te weten dat PHP speciaal is gecreëerd voor het internet en dat het nu 82,1% van de websited ondersteund. Een ding dat hard nodig is om te weten dat een onzeker programmeer taal niet bestat; niet-subsidiabele ontwikkelaars zijn degene die knoeien met de code! Daarom is het hard nodig om een bekwame ontwikkelaar in te huren, die gepaste kennis heeft om eCommerce gebaseerde websites goed beveiligd te houden en zeker veel Magento cases in zijn betrouwbare portfolie heeft. De IT pioniers en professionals agentschappen zijn deze technologie voor het ontwikkeling platform aan het selecteren, omdat het sneller en betrouwbaarder is. Met de tweede versie vrijlating – heeft Magento 2 veel meer ontwikkelaars om de eCommerce ontwikkeling te verbeteren. Het heeft ook tot een trend geleid waar meer web ontwikkeling experts Magento Certified ontwikkelaars worden.

Related Articles

Is Magento 2 het best passende e-commerce platform voor u?

  • April 12, 2018

De e-commerce-industrie wordt met de dag concurrerender omdat u gebruik kunt maken van grotere markten die door internet zijn geopend. […]

Magento vs. Shopify: welke past beter bij de ontwikkeling van uw E-commerce?

  • November 13, 2017
  • 5 min. read time

Het juiste platform kiezen om uw online winkel te runnen is een ware uitdaging in een competitief segment als E-commerce. […]

Hoe gezond Is uw winkel Magento?[Infographic] – Helios Solutions

  • November 22, 2016

Heeft u een Magento winkel? Dan moet deze infographic een goede checklist voor uw e-commerce platform.

Leave Comment