Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

Vijf simpele stappen om het verkeer naar jouw eCommerce website te vergroten

Met het aantal tips dat op je afkomt is de kans groot dat je een beetje overdonderd bent, waardoor je niet meer goed weet waarop je moet focussen en wat bijzaak is. Het lijkt nooit makkelijk om je eCommerce website hoog in de website ranking te krijgen op de Google zoekmachine. Echter hebben wij een aantal goede effectieve methodes die je hierbij kunnen helpen, zodat jij voordeel kan behalen ten opzichte van je concurrenten.

Outsourcing E-commerce Ontwikkeling-India

1. Bouw een sterke band.

Jouw website moet een sterke klant gerichtheid hebben, die de klant een geweldig gevoel geeft tijdens het winkelen in jouw online winkel. Geef ze een fijne ervaring tijdens het surfen. Het verwaarlozen van interesse van de klant kan ervoor zorgen dat je jouw meest potentiele klant kan verliezen. Als winkel moet je weten wat je klant wil, wat ze nodig hebben en begrijpen wat ze zoeken. Op deze manier kan je loyaliteit opwekken bij je klant, waardoor je een langertermijn band opbouwt.

2. Ga voor de mobiel vriendelijke manier

Als je jouw website nog niet verandered hebt in een mobile responsiveness website, dan is dit het moment om jouw website meer mobiel vriendelijk te maken. Heel de wereld draait om het uitbreiden van het mobiel gebruik, daardoor staat het als een paal boven water dat jij jouw website mobiel vriendelijk moet maken.  Daarnaast kan het ontwerpen van een functionele mobiele applicatie een echte game changer zijn voor u.

3. Maak de navigatie-interface eenvoudig en gebruiksvriendelijk

De hoeveelheid van verkeer naar uw online eCommerce website is sterk afhankelijk van de ervaring van gebruikers op jouw website. Het gemak van het navigeren door jouw site, en de gebruiksvriendelijkheid van de interface kan bijdragen aan het bereiken aan de eindeloze interesse in jouw online eCommerce platform. En je moet onthouden dat simpelheid en eenvoud veelal de aandacht van de consument kan trekken.

4. Wees verstandig en maak je site optimaal

Implementeer de innovatieve veranderingen, zodat je mee kan gaan met de huidige trend. Zodat jouw webshop perfect wordt voor de gebruiker. Gebruik geschikte uitbreidingen en gebruik de juiste plug-ins die bruikbaar zijn voor jouw klant. Combineer simpelheid met originaliteit, maar voorkom dat je over enthousiast bent tijdens het ontwerpen van je platform. Geef het het een natuurlijke en vriendelijke look, personaliseer je producten, zodat het een juiste indruk geeft op je publiek. Wanneer je bij hun hun nieuwsgierigheid wekt dan zullen ze terugkomen.

5. Laat de inhoud boekdelen spreken

Net zoals bij andere belangrijke aspecten is de inhoud van je website erg belangrijk. Ontwikkel een goed samenhangend verhaal die niet te langdradig is, dit is de beste manier om het publiek naar jouw site te trekken. Wees natuurlijk, vriendelijk en geef je producten hun eigen identiteit, zodat je een prerfecte indruk geeft over het product. Je verzadigd hun nieuwsgierigheid hiermee en je voorziet ze van de meest bruikbare informatie, zonder dat het gemaakt lijkt.

We hopen dat dit blog nuttig voor je is gebleken. Ga je gang, optimaliseer jouw ranking in de zoekmachine van Google met de hierboven genoemde stappen. Je zult resultaat zien. Blijf bij ons voor meer informatie.

Als je een Magento Certified Solution Specialist wilt huren voor professionele diensten dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op als je interesse hebt dat wij jouw website gebruiksvriendelijk maken. Wanneer je behoefte hebt aan technische informatie bezoek dan onze website: http://helios-solutions.nl/webshop-maken

Related Articles

Is Magento 2 het best passende e-commerce platform voor u?

  • April 12, 2018

De e-commerce-industrie wordt met de dag concurrerender omdat u gebruik kunt maken van grotere markten die door internet zijn geopend. […]

Magento vs. Shopify: welke past beter bij de ontwikkeling van uw E-commerce?

  • November 13, 2017
  • 5 min. read time

Het juiste platform kiezen om uw online winkel te runnen is een ware uitdaging in een competitief segment als E-commerce. […]

Hoe gezond Is uw winkel Magento?[Infographic] – Helios Solutions

  • November 22, 2016

Heeft u een Magento winkel? Dan moet deze infographic een goede checklist voor uw e-commerce platform.

Leave Comment