Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

Wat moet je controleren voordat je kiest voor een bedrijf dat gekwalificeerd is in Opencast outsourcing?

Droom jij van je eigen E-commerce website met een Opencart CMS? Tenzij je over de verbijsterende vaardigheden beschikt die nodig zijn voor het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke website, laat je website design aan de experts over. Omdat veel web development bedrijven beschikken over de nieuwste technologieën, middelen, en een R&D team, kunnen deze bedrijven een briljant website voor je ontwikkelen. Je website zal gebruiksvriendelijker zijn, meer bezoekers trekken en beter beveiligd zijn. Door je projecten te outsourcen naar ervaren ontwikkelaars, bespaar je ook verborgen kosten zoals noodzakelijke kapitaalgoederen en personeel. Ook op tijd wordt bespaard door je project aan een development bedrijf uit te besteden: hierdoor heb je meer tijd over om je op de echt belangrijke taken van het bedrijfsproces te focussen.

Outsourcing OpenCart

Hieronder een checklist die je moet afwerken voordat je het bedrijf uitkiest dat het meest geschikt is om je Opencart Development aan uit te besteden. Het bespaart je een hoop pijn en moeite in de toekomst.

Punten voor een mogelijk bedrijf in Opencart development

In je zoektocht naar het perfecte bedrijf voor Opencart development, moet je nooit willen beknibbelen op de kwaliteit van het eindresultaat. Een lage prijs is belangrijk voor de algehele kostenbesparingen. Maar het kan zijn dat bedrijven je in eerste instantie een goede prijs bieden, maar later nog veel ‘extraatjes’ van je vragen. Controleer van tevoren dat je daadwerkelijk custom oplossingen van hoge kwaliteit terugkrijgt voor deze extra kosten.

Er is een groeiend aantal bedrijven dat beschikt over in-house project managers met dezelfde nationaliteit als de landen waar de klanten zitten. Hiermee wordt de taalbarriere doorbroken.

Je kunt dus direct communiceren met project managers in je eigen moedertaal, waardoor er geen verschil meer is met uitbesteden in eigen land. De kans op miscommunicaties, ongemak en gebrek aan vertrouwen, wordt weggevaagd met dergelijke project managers.

Controleer vervolgens of wat de outsourcing bedrijven beweren, echt waar is. Als je te maken hebt met een transparant bedrijf dat doet wat het belooft, dan zal het voorbeelden aandragen van eerder werk in een relevante niche.

Het is ook essentieel om eerst de kwaliteit van eerder werk te verifiëren. Vraag het bedrijf een portfolio te tonen van projecten die het eerder succesvol heeft afgerond. Vraag ook naar de actieve web URLs van elk project.

Het kan zijn dat het bedrijf nog geen project heeft afgerond dat lijkt op dat van jou, maar dat het wel beschikt over veel expertise op andere gebieden. Geef het dan een kleine ontwerptaak of houd samen een brainstormsessie voor een nieuwe plugin.

Is het bedrijf in staat om je een custom theme design te geven, gebaseerd op een ruwe schets van de layout en abstracte ideeën? Het antwoord is bepalend voor de toekomst van je bedrijf.

De meest voorkomende eisen voor een outsourcing bedrijf zijn: een ontspannen werkstijl, goede en regelmatige communicatie, punctualiteit en snel begrip van de E-commerce store die je in gedachten hebt. Wat betreft dat laatste: zorg dat het beeld dat het bedrijf schetst van het eindresultaat, perfect matcht met wat jij jezelf had voorgesteld. Dit laat zien dat het bedrijf ruime ervaring heeft in het outsourcen van development van oplossingen.

Mocht je (nog) niet overtuigd zijn van zijn producten en missie, bepaal dan de reputatie van het bedrijf middels recensies, awards, certificaten en vorige projecten die dienen als getuigenis.

Controleer ook of zijn diensten in development google-vriendelijk zijn. Dit kun je doen door keywords in te typen die gerelateerd zijn aan je project en te kijken of je het bedrijf terug vindt op de eerste pagina van Google.

Een andere onbetwiste getuigenis is de case study. Het toont de professionaliteit van het bedrijf, een compilatie van de gebruikte middelen, de gewenste technologie, verrassende ontdekkingen, omgang met deadlines, zijn kwaliteitsstandaard en communicatietechnieken.

Deze E-commerce features kun je verwachten van een bedrijf in Opencart web development:

Intuïtief dashboard

Het admin panel is het belangrijkst voor iedere website eigenaar, omdat je hiermee veranderingen aanbrengt in de content en de front end. Met de Opencart versie die je kiest voor je website, moet je dus de content van je webpagina kunnen aanpassen middels degelijk onderhoud en volledige controle.

SEO optimalisatie

Het is van groot belang voor je bedrijf om aan de top te blijven. Een SEO-vriendelijke website verschijnt gemakkelijk in het beeld van bezoekers. Zorg daarom dat je website alles in huis heeft om de ster van Google zoekresultaten te zijn.

Volledig responsive design en compabiliteit

Als jouw website zo ontworpen is dat de content goed zichtbaar is op verschillende apparaten, dan is de kans groter dat je profiteert van publiek dat actief is op meerdere apparaten.

Custom opt-in

Zorg dat meer klanten zich aanmelden voor jouw diensten middels email alerts en automatische berichten. Bed ze in je website in om zo leads te genereren.

Beveiligingscontrole en fraude detectie

Zorg dat de online informatie van je klanten goed beveiligd is. Er mogen geen gevallen voorkomen van diefstal van gegevens of fraude.

Simpele en schone codering

Simpele, schone codering zorgt dat je sneller dingen kunt aanpassen. Plus manipulaties in de codes verbeteren de laadsnelheid van je website, mits goed uitgevoerd.

Zaken die je verkoop verbeteren

Inzoomen op afbeeldingen, meerdere betalingsportalen en talen zijn de eigenschappen die zeer gewild zijn onder gebruikers. Geef hen wat zij willen en zij zullen met plezier zaken met je willen doen.

Het bouwen van een Opencart E-commerce website is niet zo moeilijk als het bouwen van een site die volledige is geoptimaliseerd wat betreft SEO, snelheid en prestaties. Uitbesteding van Opencart development naar India geeft je een streepje voor in vergelijking met lokale website development diensten. Voor meer tips over onze website development diensten, ga naar http://helios-solutions.nl/webshop-maken/Als je nadenkt over een E-commerce Opencart website, dan kunnen onze Opencart specialisten je verder helpen met hun jarenlange ervaring in CMS.

Related Articles

Hoe gezond Is uw winkel Magento?[Infographic] – Helios Solutions

  • November 22, 2016

Heeft u een Magento winkel? Dan moet deze infographic een goede checklist voor uw e-commerce platform.

Top 9 redenen om te kiezen van OpenCart voor uw e-commerce Website

  • March 18, 2016

Online e-commerce ondernemers voelen zich vaak verbaasd over de vraag welke boodschappenwagentjesoftware maximale voordelen kan opleveren. Opencart biedt voor een […]

Vijf simpele stappen om het verkeer naar jouw eCommerce website te vergroten

  • October 20, 2015

Met het aantal tips dat op je afkomt is de kans groot dat je een beetje overdonderd bent, waardoor je […]

Leave Comment