Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

AngularJS – Exclusief voor Web App ontwikkeling

Ben je een beginner of een professioneel op zoek naar een technologie die je klaar maakt voor de toekomst? Het antwoord is AngularJS! Voor de goede orde, dit is een nieuwe bibliotheek/ framework voor JavaScript applicaties om met browsers te kunnen werken. Het is een krachtige klant gerichte technologie die de manier van het ontwikkelen van web apps veranderd. Het is in de markt voor een tijdje nu, maar de populariteit is toegenomen in de afgelopen tijd.

AngularJS-Development

Introductie van AngularJS

AngularJS is en framework compleet gecodeerd in JavaScript en beschikt over een JavaScript bestand om met browsers te werken. Met AngularJS kan je makkelijk SPA Applications creëren – dit betekent Single Page applicaties and line of business applicaties. Het helpt jou om HTML UI te verbinden met JavaScript Objected op the beste manier. Als web ontwikkelaar kan je makkelijk mini websites creëren en je kan ook hele grote websites ontwikkelen dus het biedt grote flexibiliteit. Het is een framework wie wordt ondersteund door Google Company. Het wordt onderhouden door toegewijde Google Engineers.

https://developer.chrome.com/apps/angular_framework – Link naar de AngularJS Developer Guide.

www.madewithangular.com – Bekijk hier een aantal websites die gemaakt zijn met AngularJS.

Begin met AngularJS

 Om te beginnen met ontwikkeling in AngularJS, heb je de Angular.JS Script File nodig. Ga naar de officiële website van AngularJS – www.angularjs.org and krijg de Angular.JS script file. Kijk voor de script file and kijk ook voor de CDN link. Hieronder kan je de voordelen lezen van het hebben van een CDN link for je web app ontwikkeling. Je kunt op de website ook andere middelen vinden voor het leren van AngularJS. Kijk voor de API referenties in the ontwikkelaars tab, deze kan heel bruikbaar zijn tijdens het kiezen van APIs voor je single page applicaties.

 • Iemand moet goede kennis hebben van drie technologieën: JS, CSS & HTML om te starten met AngularJS.
 • Je moet ‘ng-app’ gebruiken om te starten met een applicatie in AngularJS.
 • Het gebruikt de ‘ng’ attribuut als basis code en een ‘ng’ model die de richtlijn is voor de ‘ng-app’.
 • The expressies in AngularJS worden geëvalueerd bij {{   }} – accolades
 • AngularJS werkt voor een model en view in sync waar elke zichzelf automatisch update wanneer veranderingen zijn aangebracht in een van hen.

zie ook - 7 Redenen Waarom Het Gebruik Van Angularjs (Infographic) By Helios

Vind Google APIs

Lees de volgende richtlijnen om naar Google APIs te zoeken:

Snippet

<script src= https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/angualarjs/1.3.14/angular.min.js></script>

Verwijder Minify

https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/angularjs/1.3.14/angular.js Dit helpt je bij het kijken naar een schone code basis in de HTML file voor betere leesbaarheid van AngularJS coderings methodes.

Kijk naar Angular bibliotheken: https://developers.google.com/speed/libraries/

Waarom is AngularJs beter?

Het is een compact framework die de ontwikkeling van JavaScript applicaties makkelijk maakt. De code van de Angular script is bug gevoelig. Het is beter dat andere talen van JavaScript zoals JQuery waar het debuggen moeilijk is. Met de hulp van AngularJS is het makkelijk om te debuggen voor meerdere AJAX verzoeken tussen servers, het zetten van tijd limieten, veranderen van pagina’s, animatie en veel meer aspecten van ontwikkeling. Het biedt een goede manier om gelijktijdige ‘single page’  applications (SPA) te bouwen die in de behoeften kan voorzien.

Voordelen van AngularJS

 • Dependency injection
 • Two way Data Binding
 • Testen van componenten
 • Unit testing
 • End to End Testing
 • MVC split
 • Het regelen van DOM Elementen

In de huidige tijd, het is heel populair bij de web ontwikkelings specialisten. In een referentiële Q&A community Stack Overflow levert de volgende figuren:

 1. Angular: 61.266 vragen gelabeld “angularjs”
 2. Ember: 12.380 vragen gelabeld “ember.js”
 3. Knockout: 12.163 vragen gelabld “knockout.js”

AngularJS is het moderne framework!

AngularJs heeft de mogelijkheid om de omgeving van web app ontwikkeling te wissen en telkens opnieuw een nieuwe te creëren. Het heeft ongetwijfeld een betekenisvolle verandering gemaakt in de ontwikkeling van de single page applicatie. Het is sneller en makkelijker. AngularJS is inderdaad een framework die het mogelijk maakt voor web app ontwikkelaars om betere web applicaties te bouwen. We hopen dat deze tekst nuttig was, voor meer informatie heb contact met onze web ontwikkeling experts.

Related Articles

In-house Web Development tegenover Outsourcen: wat zijn de risico’s en wat levert het op?

 • May 4, 2018

Heeft u een eigen website? Het niet hebben van een website, in dit digitale tijdperk, betekent dat je een belangrijke […]

Hoe beïnvloeden Chatbots de online ervaringen positief?

 • March 28, 2018

Er is de afgelopen paar jaar een meedogenloze buzz rond chatbots geweest. Vandaag de dag kunt u er niet meer […]

Hoe de waarde in de gegevens van uw bedrijf te ontgrendelen met behulp van kunstmatige intelligentie?

 • March 27, 2018

Een onderneming heeft hedendaags een nieuwe uitdaging; samen met het beheer van financieel kapitaal, menselijk kapitaal en relatiekapitaal, moet het […]

Leave Comment