Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

Waarom bedrijven kiezen voor Drupal voor de ontwikkeling van futuristische web apps

  • November 30, 2017
  • In: Drupal

Drupal ontwikkelaars
Het web evolueert continu en dat geldt ook voor het verwachtingsniveau van consumenten. Het digitale landschap van vandaag wordt gekenmerkt door massaconsumptie via meerdere kanalen. Consumenten willen dat u de antwoorden levert die zij zoeken via hun gewenste medium. Als ervaren Drupal Development bedrijf kunnen we bevestigen dat Drupal u in staat stelt verder te gaan dan het traditionele Content Management Systeem. Het evolueert voortdurend naar het CMS van de toekomst; lees verder om erachter te komen hoe.

Waarom Drupal voor uw organisatie?

Hieronder een opsomming van enkele features die verklaren waarom Drupal perfect past bij bedrijven.

Beveiliging

Beveiliging is van het grootste belang voor elke bedrijfswebsite: bedrijfsinbreuken saboteren niet alleen uw merkreputatie, maar tasten ook het vertrouwen van uw klanten aan. Door beveiligingsmodules te installeren, kunt u er zeker van zijn dat uw site is beveiligd. Bovendien kunt u de nieuwe beveiligingspatches rechtstreeks afhandelen vanuit uw beveiligingspaneel.

Professionele thema’s

Door de beschikbaarheid van een enorme verzameling fascinerende thema’s kunnen Drupal ontwikkelaars zich gemakkelijk aanpassen op bedrijfsspecifieke- of klantbehoeften. Bovendien wordt het ontwikkelen van enterprise-grade websites eenvoudiger door gebruik te maken van op Drupal afgestemde thema’s.

Levendige community-support

De Drupal-community heeft meer dan 3000 actieve ontwikkelaars die er alles aan doen om Drupal vooruit te helpen door constant betrokken te zijn bij het coderen, bouwen en testen. De immense ondersteuning aangeboden door Drupal wordt bijna elke release twee keer zo groot. Bovendien kunt u informatie verkrijgen over Drupal-technologie van verschillende online forums.

Ondersteunt SEO

Drupal beschikt over geavanceerde SEO-modules die helpen bij het verbeteren van de online zichtbaarheid van uw website. Ze fungeren in feite als katalysator om de zichtbaarheid van uw website-inhoud op toplijsten in zoekopdrachten te vergemakkelijken. Bovendien kunnen ontwikkelaars op URL’s werken zonder veel tijd te besteden.

Drupal 8: bijblijven met tech innovaties

Drupal is de drijvende kracht achter enkele extreem drukke “burst-sites” zoals GRAMMY awards, NBC Olympics, enorme overheidswebportals zoals White House, websites voor educatieve instellingen, grote webportals voor bedrijven zoals Pfizer en LG en vele anderen.

Om hun glorieuze reis voort te zetten, heeft de community het platform geupdatet naar de laatste en feature-rijke release: Drupal 8. Hier enkele van de verbazingwekkende functies:

  • Deze nieuwste versie van Drupal stelt bedrijven in staat hun workflows te stroomlijnen en waarden te verhogen.
  • Hiermee kunt u geweldige digitale ervaringen creëren die uw verbeeldingskracht te boven gaan.
  • Er zit iets voor iedereen bij de CMS om inhoud online te publiceren en digitale ervaringen te leveren, zelfs binnen de organisatie.
  • De gedetailleerde functies helpen u om de harten van IT-professionals, contentmanagers, beslissers en webprogrammeurs in uw organisatie te winnen. 

Ons  team van Drupal Development Specialisten is van mening dat Drupal 8 zal dienen als een katalysator voor elke onderneming die streeft naar digitaal succes.

De onderstaande afbeelding geeft ook weer dat veel bedrijven Drupal 8 hebben geïmplementeerd en velen migreren naar de nieuwste en veelzijdige versie van Drupal.

Constant evolueren om gebruikerservaring te verrijken

Met nieuws over datalekken en hacks die vaak de krantenkoppen halen, is het van cruciaal belang dat u uw Drupal CMS up-to-date houdt. Content Management Systemen zijn vaak “zachte doelen” van hackers die exploiteercodes gebruiken die online beschikbaar zijn om te profiteren van bekende kwetsbaarheden.

Verouderde versies zijn vatbaarder voor cyberaanvallen omdat deze de kwetsbaarheden van websites blootleggen. Om dit probleem aan te pakken, geeft de Drupal-community nieuwe releases uit die ernstige kwetsbaarheden verhelpen.

Het CMS ontwikkelt zich langzaam maar constant in de richting van meer eenvoud in updates en onderhoud. Ze willen het probleem van moeilijke en dure updates oplossen. Ze schakelen over van handmatige updates naar automatische updates en enkele mijlpalen worden weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Horizon verbreden door technology stack uit te breiden

Uit gegevens van Drupal Business Survey blijkt dat veel Drupal Web Development Agencies niet-Drupal-technologieën gebruiken om rijke ervaringen te creëren en hun bereik te vergroten. Zoals te zien is in de afbeelding hieronder worden moderne JavaScript-kaders veel gebruikt. Dit onderschrijft het feit dat webontwikkelaars ook graag JavaScript gebruiken.

De behoefte aan multi-channel publishing en de verschuiving van websites naar meer interactieve webapplicaties suggereert dat ontkoppelde Drupal de client-side frameworks zou moeten gebruiken om relevant te blijven in het veranderende CMS-landschap.

We hebben al gesproken over ontkoppelde Drupal in onze vorige blogpost. Klik hier om hier meer over te weten te komen.

In het afgelopen jaar zijn de webservice API’s van Drupal aanzienlijk verbeterd. Nu zou de Drupal-community ontwikkelaars toestaan ​​hun JavaScript-framework van keuze te gebruiken in plaats van een mening te geven over welke te gebruiken.

De oprichter en projectleider van Drupal, Dries Buytaert, heeft officieel voorgesteld om een ​​modern JavaScript-framework, met name React, toe te voegen aan de kern van Drupal.

Laten we nu verder gaan met de belangrijke initiatieven voor de toekomst van Drupal.

Toekomstige initiatieven om Drupal aantrekkelijker te maken

U kunt zich voorstellen hoe de toekomst van Drupal gevormd zou worden door de volgende aanbevelingen die Dries Buytaert maakte in DrupalCon Vienna 2017:

1) Meer investeringen in headless Drupal (API-first)

Ontkoppelde architectuur en headless Drupal zullen ongetwijfeld cruciale rollen spelen in de toekomst van Drupal. Dries stelde daarom voor te blijven investeren in het API-first initiatief van Drupal. U moet op zijn minst de webservice-API’s van Drupal uitbreiden en de JSON API als uw standaard gebruiken. Bovendien zou je de manieren moeten analyseren om API-consumenten meer toegang te geven tot en controle te hebben over de mogelijkheden van Drupal.

2) Omarm JavaScripot framework naar keuze aan de voorkant van Drupal

ontwikkelaars zouden nu de flexibiliteit hebben om elk JavaScript-framework te omarmen en te gebruiken voor de front-end ontwikkeling van door Drupal aangedreven applicaties. U kunt front-end applicaties bovenop Drupal bouwen met Angular, Ember, Vue, React en anderen. Dit is ongetwijfeld een geweldige functie.

3) Verbeter Drupal’s administratieve gebruikersinterfaces met een JavaScript-framework

JavaScript is geweldig in het creëren van een langdurige gebruikerservaring voor websitegebruikers; vandaar suggereert Dries dat je daar JavaScript voor kunt gebruiken zonder je stabiele basis van PHP te verlaten. Daarvoor zou je relevante delen van je PHP-code naar JavaScript moeten verplaatsen. Hij is van mening dat deze verbetering van de gebruikerservaring op zijn beurt Drupal’s ervaring in het bouwen van websites en authoring ten goede zou komen.

Uw inhoudsmodellering, configuratiehulpmiddelen en inhoudsvermelding gaan er meer uit zien als applicaties en worden sneller met een JavaScript-framework. Dit komt omdat u nu onmiddellijke feedback kunt gebruiken in plaats van het indienen van formulieren. Bovendien kunt u uw eigen webdienst-API’s hosten met behulp van een ontkoppelde beheerdersinterface.

4) Begin met het opnieuw ontwerpen en opnieuw samenstellen van enkele functies

U kunt een of twee functies kiezen en hun gebruikersinterfaces herschrijven met behulp van een JavaScript-framework naar keuze, in plaats van het herschrijven van de hele administratieve gebruikersinterface van Drupal. Op deze manier kunt u meer te weten komen over de voor- en nadelen van het gebruik van dat JavaScript-framework.

Als u uw aanpak of het framework moet veranderen en zelfs kunt toestaan om een aantal van uw eigen API’s te gebruiken. Het herschrijven van enkele functies zal niet zo pijnlijk zijn, zelfs als u de wijzigingen moet terugdraaien.

Is Drupal uw optimale keuze?

Veel bedrijven vertrouwen op Drupal om hun online aanwezigheid te versterken; en u?

Waarom niet praten met onze experts? Inmiddels bent u al bekend met Drupal’s top-notch functies en de toekomstige initiatieven van het Drupal-kamp om het aantrekkelijker en relevanter te maken in de komende jaren.

Wat heeft u te zeggen over dit bericht? U weet dat we graag van u horen; vergeet alsublieft niet om uw opmerkingen achter te laten en als eerste een gesprek te beginnen.

Related Articles

8 prominente redenen waarom Drupal wordt gezien als hetmeest veilige CMS

  • April 19, 2018

Drupal is het op drie na meest gebruikte CMS ter wereld en wordt beschouwd als het veiligste van de drie […]

Hoe optimaliseer je een Drupal 8 E-Commerce website for Big Data?

  • April 6, 2018

Het concept van Big Data is niet nieuw en het heeft het e-commerce-rijk met storm veroverd. Het heeft online retailers […]

Leave Comment