Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

Sleutelcriteria voor het kiezen van een Efficiënte E-Commerce Development Agency – Helios Blog

3 min. read time

Technologie consumenten navigeren de digitale wereld door middel van hun favoriete toestel, de smartphone. Gegevens uit Statista tonen aan dat 36 procent van de wereldbevolking in 2018 in het bezit zal zijn van een smartphone, een stijging van bijna 10 procent ten opzichte van 2011. Tegen 2019 wordt verwacht dat de grens van vijf miljard gebruikers overschreden zal worden. Bijgevolg is het noodzakelijk om een intelligente e-commerce strateg te ontwikkelen die tegemoet komt aan de behoeften van het online publiek.

e-commerce specialisten

Ondanks de vele recente ontwikkelingen in de voorbije jaren is er in de toekomst nog plaats voor groei voor de kleine en middelgrote ondernemingen. Echter moet je je verdiepen in de huidige technologische trends om een voorsprong te krijgen op de concurrentie. Daarom is het aangeraden om zorgvuldig een e-commerce bureau uit te zoeken dat ervaren is in het op maat leveren van een kosteneffectieve e-commerce oplossing. Hieronder worden enkele belangrijke punten weergeven die u moet overwegen bij het selecteren van een e-commerce bureau.

zie ook - De Belangrijkste Zaken Die Je Als .NET Hybride Cloud Planner In Acht Dient Te Nemen

Een sterk portfolio en technische expertise

Voordat u in zee gaat met een e-commerce agentschap moet u zich goed informeren over hun technische expertise. Daarnaast is het ook van belang te weten of hun projecten in het verleden succes kenden. Met deze informatie kan u beter inschatten of u uw project uit handen geeft aan een zeker agentschap.

Effectieve comunicatie

Een effectieve communicatie tussen klanten en ontwikkelaars is een basisvoorwaarde voor het succes van elk project. Hierbij kan het gebruik van communicatie-tools zoals Skype, e-mail, ect.

Volg een duidelijke en georganiseerde strategie

Een goed e-commerce ontwikkelings bedrijf zal u steeds informeren over de strategie, voorzien voor het hele project. Ook gedurende het project zijn goede updates noodzakelijk om een duidelijk overzicht te behouden en in te grijpen indien er afgeweken wordt van het hoofddoel.

Voorzie een goede kostenschatting

Controleer steeds de kostenschatting voor u verder gaat met een gekozen bedrijf. Een dubbele controle naar verborgen kosten is geen overbodige luxe. Vergelijk ook enkele kostenschattingen van verschillende bedrijven om het beste uit uw geld te halen.

Probeer te werken naar de deadline

Een achterstand van het project of het ontbreken van deadlines kunnen tot katastrofische gevolgen leiden voor elk bedrijf. Controleer daarom of in het bedrijf waarmee u wilt samenwerken in het verleden zich aan deadlines kon houden. Ons team van e-commerce specialisten binnen Helios Solutions is bedreven in het ontwikkelen van aantrekkelijke en boeiende e-commerce websites met een hoge klanttevredenheid.

Related Articles

In-house Web Development tegenover Outsourcen: wat zijn de risico’s en wat levert het op?

  • May 4, 2018

Heeft u een eigen website? Het niet hebben van een website, in dit digitale tijdperk, betekent dat je een belangrijke […]

Top 5 trends die de UI vormen in 2018 en daarna

  • February 22, 2018

Het design landschap van de UI is zeer bewegelijk. Om concurrerend te blijven in deze snel veranderende omgeving moet je […]

In 2018 op zoek naar een efficiënte CMS? Dit moet je beslissen!

  • January 19, 2018

Het einde van het jaar is voor elk bedrijf een perfect moment om het jaar te evalueren, om lessen te […]

Leave Comment