Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

In-house Web Development tegenover Outsourcen: wat zijn de risico’s en wat levert het op?

web ontwikkeling

Heeft u een eigen website? Het niet hebben van een website, in dit digitale tijdperk, betekent dat je een belangrijke marketingtool misloopt met een enorm potentieel. De vraag waar veel organisaties mee zitten is: intern ontwikkelen of uitbesteden. Dit is een vraag waar de meeste bedrijven mee worden geconfronteerd, ongeacht hun sector. Het antwoord is echter niet zo eenvoudig en het nemen van de beslissing kan best moeilijk zijn.

Veel succesvolle bedrijvenbesteden webontwerp en -ontwikkeling uitterwijl anderen de voorkeur geven aan interne ontwikkeling. Voordat u een beslissing neemt, moet u veel factoren in overweging nemen; daarom gaan wij in de blog van vandaag proberen de risico’s en voordelen te begrijpen die aan beide keuzemogelijkheden plakken.

Belangrijke factoren om te overwegen

Hoewel u veel factoren in overweging moet nemen dient u zich te concentreren op de juiste factoren, zodat u gemakkelijk uw beslissing kunt nemen. Vandaag baseren we onze vergelijking op basis van de volgende factoren:

  • Kosten
  • Vaardigheden
  • Verloop
  • Communicatie

Laten we beginnen!

Kosten

Webontwikkelingsexperts zijn in dit digitale tijdperk van groot belang, maar u hoeft niet per se veel te betalen voor uw webontwikkelingsproject.

Het uitbesteden van uw project aan een websiteontwerp- en ontwikkelingsbedrijf dat zich overzee, in India, bevindt, is altijd een meer kosteneffectieve investering dan het inhuren van interne webontwikkelaars. Onze klanten werken onder andere met ons samen vanwege de aantrekkelijke kosten-kwaliteitverhouding.

Interne webontwikkeling vereist van u namelijk dat u een team van webontwikkelaars inhuurt en dat zou een stuk duurder kunnen zijn. Hier moet u niet vergeten rekening te houden met het maandelijkse salaris en de verplichte benefits voor deze medewerkers zoals betaalde leaves, ziektekostenverzekering, enz. Bovendien moet u rekening houden met HR-diensten, apparatuur, personeelsbeleid, software, kantoorruimte en overige faciliteiten. Ditzijn grote investeringen.

Door medewerkers in dienst te nemen, kiest u ervoor om grote investeringen te doen zonder te weten of uw product een succes zal worden of niet.

Terwijl het outsourcen van webontwikkelingsbedrijven al volledig is toegerust en ze uw time-to-market kunnen verkorten, wat een beter rendement op de investering zou opleveren.

Vaardigheden

Welnu, als je toegang hebt tot een team techneuten met een brede set vaardigheden, zal dit je bedrijf ongetwijfeld ondersteunen. Weet u echter welke vaardigheden nodig zijn om uw product te ontwikkelen? Hoe zorgt u voor een succes op de markt?Heeft u enige uitvoeringsplannen na de lancering?

Vergeet niet dat u niet alleen een app bouwt, maar in principe een bedrijf. Dus heeftu hebt ook behoefte aan analisten, productmanager en app-marketingexperts. Wist u dat u eigenlijk een volledig IT-dorp zou moeten opzetten voor interne webontwikkeling?

Een bewezen outsourcing webontwikkelingsbedrijfheeft meer dan voldoende talent om uw project te begrijpen, ontwikkelen en uit te voeren. Aan deze optie zijn echter ook risico’s verbonden; uw project kan bijvoorbeeld meer kosten dan u had verwacht. Of ze kunnen er niet in slagen om het juiste product op tijd te leveren.

Om deze risico’s te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat u de juiste outsourcing Web Development Company selecteert met de juiste mensen die het juiste proces volgen.

Vraagt ​​u zich af hoe u uw potentiële ontwikkelingspartner voor mobiele apps kunt vinden?

Personeelsverloop

Uit onderzoek blijkt dat de techindustrie het minst loyale personeelsbestand heeft. Stel je voor dat een van je loyale interne talenten vertrekt temidden van een belangrijk doorlopend project? De tech-professionals springen vaak op schepen en het moeten binnenhalen van een nieuwe technische professional kan uw project tot stilstand brengen, wat de levensvatbaarheid van uwapp bedreigt.

Wanneer u webontwerp en -ontwikkeling uitbesteedt, loopt u niet het risico van personeelsverlies. Een professioneel technologiebedrijf houdt u op de hoogte in het geval van personeelsverloop en werkt er snel aan om dingen recht te zetten.

Een groot uitbestedingsbedrijf voor webontwikkeling staat meestal geen hapering toe in het ontwikkelingsproces en daarom hoeft u nauwelijks na te denken over zaken als verloop of verlies van uw werknemers.

Communicatie

Wanneer uw webontwikkelingsteam in eigen beheer is, heeft u ongetwijfeld volledige zeggenschap over elk aspect van het project. U heeft volledige kennis over elk detail, hoeveel vooruitgang is geboekt en zelfs over tegenslagen tijdens de ontwikkeling. Kortom, u krijgt meer zicht in de voortgang van uw webontwikkelingsproject.

Een goed outsourcingbedrijf voor webontwikkeling houdt betrekt u echter altijd bij het proces door middel van een projectmanagementtool, e-mails en skype-gesprekken. Zo zou u in de loop van de levenscyclus van een project met het ontwikkelteam kunnen communiceren.

Zal het ook niet geweldig zijn als de talentenpool van het webontwikkelingsbedrijf voor outsourcing bedreven is in Engels? Omdat Engels de tweede taal is in India en ook de formele instructietaal, wordt de taalbarrière grotendeels tot een minimum beperkt. En real-time communicatie over grenzen en tijdzones is tegenwoordig geen groot probleem, dankzij de vooruitgang in technologie!

Waarschijnlijk bent u het met ons eens als we zeggen dat het altijd handig om te communiceren met mensen die uw moedertaal delen. Dit komt omdat taal een centrale rol speelt bij het vormgeven van onze denkwijze. Helios Solutions overbrugt daarom de culturele en communicatiekloof door udirecte toegang te bieden tot onze toegewijde en internationale projectmanagers. Zo hebben wij Nederlands sprekende Project Coordinators in dienst, in India!

Laatste woorden!

Er zijn zoveel bedrijven die webontwikkelingsprojecten niet hoeven uit te besteden, omdat ze intern een talentenpool hebben om aan hun behoeften te voldoen. Kleine en middelgrote bedrijven die met dergelijke bedrijven willen concurreren in deze zich snel ontwikkelende technische wereld, moeten zich echter inspannen om webontwikkelingsoplossingen te vinden die passen bij hun budget en zakelijke behoeften.

Ook voor startups is het zinvol om gebruik te maken van de collectieve expertise van een webontwikkelingsbedrijf zoals Web, omdat dit hen in staat zou stellen zich te concentreren op hun kernactiviteiten.

Als webontwikkelingsbedrijf hebben veel gevestigde bedrijven en startups in de afgelopen tien jaar met ons samengewerkt om een ​​betekenisvolle en krachtige aanwezigheid op het web voor hun merken op te bouwen. We zijn er altijd in geslaagd om de tevredenheid van onze klanten te overtreffen door onze naadloze en effectieve oplossingen.

Neem contact op met onze internationale projectmanagers uit uw eigen land, communiceer met hen in uw moedertaal en ontvang rendabele en efficiënte webapp-oplossingen voor uw zakelijke behoeften.

Wat zegt u over webontwikkeling in eigen beheer versus outsourcing? We zijn erg benieuwd naar uw opinie. Deel deze met ons door hieronder een opmerking te plaatsen.

Related Articles

Top 5 trends die de UI vormen in 2018 en daarna

  • February 22, 2018

Het design landschap van de UI is zeer bewegelijk. Om concurrerend te blijven in deze snel veranderende omgeving moet je […]

In 2018 op zoek naar een efficiënte CMS? Dit moet je beslissen!

  • January 19, 2018

Het einde van het jaar is voor elk bedrijf een perfect moment om het jaar te evalueren, om lessen te […]

Vier ontwerpbenaderingen om een uitstekende user interface (UI) te maken en uw merk te vestigen

  • November 27, 2017
  • 5 min. read time

Uw website speelt een cruciale rol in het vestigen van uw merk: het is doorgaans het eerste wat uw klant […]

Leave Comment