Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

Leidt het toevoegen van pictogrammen in een website menu tot meer bezoekers?

Vandaag wordt het internet beschouwd als de beste bron van informatie. Mensen wenden zich tot het internet, wanneer zij informatie over een nieuw product zoeken of wanneer ze op het punt staan om een ​​nieuw product te kopen. Dus, waar gebruikers eigenlijk naar op zoek zijn is oprechte informatie.

website menu

Tot een paar jaar terug was er een trend gaan in de ontwikkeling van websites, met meer nadruk op het creëren van een geweldige gebruikerservaring zelfs als het ten koste zou gaan van het surf comfort.

Een website ontwikkeling expert zou inconen in het menu zetten om meer gebruikers aan te trekken en om de website te optimaliseren.

Echter, is deze strategie niet toereikend omdat gebruikers nu veel meer gericht zijn op het zoeken naar oprechte inhoud die hen voorziet van de informatie waar ze naar opzoek zijn. Onnodige verwarring en afleiding irriteren bezoekers waardoor ze afdwalen naar andere sites. Hier is het van belang dat de Website Ontwikkeling Specialist begrijpt dat het tijd is om slimmere hulpmiddelen in te schakelen en betere ontwerp strategieen om de website te optimalizeren en het menu, zodat er SEO voordelen verkregen waardoor in plaats van pictogrammen te plaatsen in het menu.

Tegenwoordig zijn veel gebruikers ongeduldig. Ze willen niet wachten op een website die er te lang over doet om ze te laten zien wat ze willen zien. Daarom, om de aandacht van bezoekers vast te houden, is het noodzakelijk voor de website ontwikkeling expert om goede inhoud te leveren waardoor bezoekers blijven.

Dit betekent niet dat afbeeldingen of pictogrammen helemaal niet gebruikt worden. De website ontwikkeling specialist moet in feite de afbeeldingen, pictogrammen en andere visuele inhoud op de hoofdpagina plaatsen en niet in het menu, zodat het de aandacht van de gebruikers grijpt.

Het plaatsen van pictogrammen in het website menu moet ook worden vermeden omdat gebruikers vaak de neiging hebben om te klikken op verkeerde items. Omdat het verwarrend kan zijn om pictogrammen in plaats van tekst te gebruiken klikken ze natuurlijk op het verkeerde menu-item. Als de gebruiker niet in staat is om het juist menu-item te selecteren na twee of drie keer, zijn er kansen dat hij of zij de concentratie verliest en afdwaalt naar een andere website.

De nieuwe focus van vandaag ligt op snelheid en prestaties. Website Ontwikkeling Experts gebruiken eenvoudige menu’s om de aandacht van de gebruikers te behouden. Webmasters moeten ervoor zorgen dat hun websites zo eenvoudig zijn als maar kan, omdat dit zorgt voor meer verkeer, verhoogde omzet en betere geloofwaardigheid in de cyberwereld.

Related Articles

In-house Web Development tegenover Outsourcen: wat zijn de risico’s en wat levert het op?

  • May 4, 2018

Heeft u een eigen website? Het niet hebben van een website, in dit digitale tijdperk, betekent dat je een belangrijke […]

Top 5 trends die de UI vormen in 2018 en daarna

  • February 22, 2018

Het design landschap van de UI is zeer bewegelijk. Om concurrerend te blijven in deze snel veranderende omgeving moet je […]

In 2018 op zoek naar een efficiënte CMS? Dit moet je beslissen!

  • January 19, 2018

Het einde van het jaar is voor elk bedrijf een perfect moment om het jaar te evalueren, om lessen te […]

Leave Comment