Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

5 fantastiche regels voor het aantrekken van meer bezoekers door middel van gebruiksvriendelijke website

Hoewel er zoveel factoren zijn die het lot van uw online business beslissen, is een van de meest essentiële de structuur van navigatie op uw online website. Hoe uw web-gebruikers hun weg naar hun uiteindelijke doel vinden – en dat is productinformatie en aankoop gemak – is het van groot belang als het gaat om het creëren van een positieve impact op de prospect klanten. Wanneer alle beschikbare navigatie-methoden elke dag veranderen, hier zijn een paar die u kunt overwegen om groot verschil maken voor uw bedrijf inspanningen.

Brengt duidelijkheid en nauwkeurigheid

Het is van geen enkel nut als het doel waarvoor u de website bouwd niet is voldoet en het doet geen beroep op de Uitkomst navigatie van een website is meer als verkeersborden met duidelijke vermelding waar precies de uiteindelijke bestemming te vinden is. Aanwijzingen van de navigatie neemt de gebruikers mee en moeten specifiek zijn, zodat het doel kan worden bereikt binnen niet meer dan 2-3 klikken, omdat alles dan uw zakelijke vooruitzichten zou afstoten.

Vermijd redundantie en overdrijving

Waar de gebruikers naar op zoek zijn is informatie over de producten en hun relevante voordelen. Hen niet veroordelen tot ernstige tijd verbruik, omdat alles wat je hebt op het meest is 8-10 seconden word bekeken voordat ze eventueel hun gedachten veranderen en over te schakelen naar iets sneller en gemakkelijker. Zijn straight to the point, directe en tonen ze precies wat ze nodig hebben in de werkelijke details.

Consistentie en stromen

Gebruikers komen meestal nooit om zich te vermaken door het nemen van een kleine reis via uw website; de zakelijke websites zijn bedoeld om een ​​sterke verbinding met behulp van verbrandingsgassen de bezoekers naar de juiste richting, zonder enige zweem van afleidende en irrelevante zones,te wijzen. Bevestig de navigatiebalk op een plek – op de top links, midden of dynamische – en frame met vergelijkbare stijl en kleuren en zijn stroom handhaven door alle webpagina’s of anders het kan hen ergeren aan het punt van zakelijke verlies.

Vastleggen van de echte interesse van klanten

Als u denkt dat u uw klanten uitnodigt om de belangrijkste bezienswaardigheden van de site, je slagen in deze door te streven naar invoering meest opmerkelijke functies op de belangrijkste home page. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de eerste keer bezoekers kunnen landen waar ze willen, in plaats van eerst dwalen in verwarring.

Gebruik de specifieke zinnen om hun begrip te vergroten

Definieer de verschillende onderdelen van de website met de juiste namen en specifieke zinnen die samenvallen met de precieze betekenis en licht helder toe op wat het is. Echter, sla het toevoegen van meer details, omdat je niet meer dan een paar seconden hebt, over. Meer vind je oa in de belangrijkste navigatie, hoger zijn de kansen voor gebruikers om verward en verdwaalde naar andere optionele websites te krijgen.

Als u een WordPress Specialist wilt huren of meer informatie over onze professionele diensten gewijd aan het maken van een gebruiksvriendelijk wilt weten, neem dan contact met ons op. Wanneer je de behoefte voelt voor het krijgen van onmiddellijke toegang tot technische informatie, is http://helios-solutions.nl/website-ontwikkeling-agency/de beste plek voor jou.

Related Articles

In-house Web Development tegenover Outsourcen: wat zijn de risico’s en wat levert het op?

  • May 4, 2018

Heeft u een eigen website? Het niet hebben van een website, in dit digitale tijdperk, betekent dat je een belangrijke […]

Top 5 trends die de UI vormen in 2018 en daarna

  • February 22, 2018

Het design landschap van de UI is zeer bewegelijk. Om concurrerend te blijven in deze snel veranderende omgeving moet je […]

In 2018 op zoek naar een efficiënte CMS? Dit moet je beslissen!

  • January 19, 2018

Het einde van het jaar is voor elk bedrijf een perfect moment om het jaar te evalueren, om lessen te […]

Leave Comment