Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

Geef uw gebruiker geen slechte ervaring door deze website elementen

Moderne bedrijven hebben behoefte aan website die uit meer bestaan dan slechts het uiterlijk. Het website ontwerp moet helpen om de doelstellingen te behalen, zo niet dan is de website niet goed.

Outsourcing-Website-Ontwikkeling-India

Hier zijn een paar aanwijzingen van slechte website ontwerpen:

Het verbergen van inhoud:

Website gebruikers dwingen om  te zoeken naar de content via interne zoekopdrachten zullen gebruikers alleen maar ontmoedigen en zorgen dat ze de site verlaten.

Geef gebruikers de mogelijkheid om content makkelijk te vinden. Het verbergen van content zal de website geen goed doen, niet voor gebruikers en ook niet voor zoekmachines.

Gebroken formulieren en koppelingen en gebrek aan testen:

Niets frustreerd gebruikers meer dan een gebroken functionaliteit. Bijvoorbeeld het invullen van een belangrijk formuleer waarbij er alleen een error ontvangen wordt, of een 404-fout terwijl er geklikt wordt op belangrijke links, of de pagina geopend wordt met Internet Explorer om overlappende pagina’s te vinden, dat zijn tekenen van slecht web design. Zorg er daarom voor dat formulieren, links en browser compatibiliteit getest wordt voordat de site gelanceerd wordt.

Slechte tekst kleur keuze:

Vergeet niet om contrast aan te brengen in tekstkleur afhankelijk van de achtergrond om de leesbaarheid te verbeteren. Als de kleur van de tekst en de achtergrond gelijk zijn, dan zorgt dit voor problemen bij gebruikers om de content te lezen, hierdoor verlaten ze de site richting de concurrentie.

Moeilijk om contact informatie te vinden:

Zorg ervoor dat de contact informatie gemakkelijk te zien is. Gebruikers die deze informatie niet kunnen vinden zullen de site niet vertrouwen en dus ook weggaan. Daarom is het belangrijk om deze informatie in de footer van iedere pagina te plaatsen, zo wordt een slecht indruk voorkomen.

Goede organische content:

Gebruikers blijven niet op de website als er alleen een sales pitch plaatsvindt en geen verder doel achter zit. Lever relevante informatie want dit leverde in eerste instantie nieuwe bezoekers op.

Vermijd de hierboven vermelde punten voor een goed website ontwerp.

Als u denkt aan het ontwikkelen van een winnende WordPress website of Outsourcing WordPress Development een WordPress Specialist. U moet de andere door de auteur geschreven artikelen voor tips en trucs met betrekking tot dit te lezen.

Related Articles

Waarom u moet gebruik wordpress voor business-sites en blogs (Infographic) By Helios

  • September 16, 2016

WordPress is zonder twijfel de beste Content Management systeem (CMS) die er als het bevoegdheden 26,3% van het web vandaag. […]

8 redenen waarom we love wordpress (Infographic) By Helios

  • August 1, 2016

De liefde voor WordPress wordt nooit oud. Om de beste CMS (content managementsysteem) daar en flexibel in de natuur en […]

Hoe kan ik WordPress veiligheid te verbeteren?

  • June 6, 2016

WordPress is niets minder dan een groeiend Giant deze dagen. Maar met veel functies te bieden, zijn er bezorgdheid over […]

Leave Comment