Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

Hoe draagt een responsive website bij aan je business drive?

Hoor je veel van je websitegebruikers brommen omdat ze niet dezelfde website op hun mobiele telefoon of tablets kunnen bezoeken als degene op hun pc? Zo ja, dan moet je de wijze aanpassen waarop je website toegankelijk is voor frequente bezoekers. Internetgeruik stijgt iedere dag en web applicaties worden voortdurend gelanceerd. Hierdoor is het noodzakelijk dat je je online web platform een boost geeft om de beste in zijn sort te zijn. Een responsive website biedt uitkomst en redt je bedrijf van de ondergang. En wel op deze manier:

business-growth

Het laat je bedrijf bloeien

Vanwege hectische werktijden en de boom in digitale marketing en technologie, hebben de meeste mensen een voorkeur voor mobiel-vriendelijke versies van webwinkels. Online shoppen is het moderne mantra voor veel online kopers die graag hun mobiele apparaten –telefoons en tablets -  gebruiken om een product aan te schaffen. Hierdoor belanden de meeste gebruikers op responsive websites die het best werken op hun persoonlijke apparaat. Dit zorgt voor gemakkelijke toegang voor gebruikers en meer groei voor het bedrijf van site eigenaren.

Het zorgt voor toegankelijkheid en gemak

Wegens zijn wonderbaarlijke gebruiksvriendelijke karakter, brengt de responsiveness van je website de gebruikservaring naar een hoger niveau. Wanneer gebruikers navigeren tussen de verschillende secties van je webstore, biedt responsive design uniek comfort en gemak aan gebruikers. Het scheelt veel tijd en daarom is het aantrekkelijk voor de massa, die uit nieuwsgierigheid bedrijfswebsites bezoeken.

Het verbetert je positie op de google ranglijst

Het grootste voordeel van een responsive website is een betere positive op de Google ranglijst, de droom van ieder online bedrijf. Een website die prijkt aan de top van Google search resultaten is het ultieme doel van elke SEO campagne. Google raadt ook aan om je website responsive te maken, omdat het voor Google dan gemakkelijker is om de content te indexeren en organiseren. Een aparte mobiele website kost meer moeite, aangezien Google dan meerdere versies van dezelfde site moet beheren.

Hogere mate van conversie

Door je website responsive te maken, voldoe je niet alleen aan de wensen van je klanten, maar ook de snelheid om van de ene sectie naar de andere te gaan, verhoogt in vergelijking met een aparte mobiele website.

Uniek design, een standaard uiterlijk en betere mobiele prestaties zorgt voor voortdurende tevredenheid bij de gebruiker. Zodra mensen gewend zijn aan de navigatie en het operationeel gebruik van je systeem, krijg je waarschijnlijk een hogere mate van conversie.

Het biedt gemakkelijk site beheer

Een van de belangrijkste voordelen van een responsive website, is dat je slechts een website en een SEO champagne hoeft te beheren. In het geval van een aparte mobiele website, moet je twee van elk beheren. Met een responsive website hoeven beoogde klanten niet van de ene site naar de andere te gaan. Dit biedt meer potentiële conversie.

Als je een WordPress Specialist wilt inhuren of meer wilt weten over onze professionele diensten in het maken van gebruiksvriendelijke websites, neem dan contact met ons op. Voor snelle toegang to technische informatie, ga naar http://helios-solutions.nl/responsive-webdesign-bureau/

Related Articles

Hoe het niet hebben van een responsive design schadelijk kan zijn voor uw bedrijf.

  • December 7, 2017

Gebruikt u het internet voor toegang tot informatie? Dat doen we allemaal. En we zijn niet alleen meer beperkt tot […]

Waarom u moet gebruik wordpress voor business-sites en blogs (Infographic) By Helios

  • September 16, 2016

WordPress is zonder twijfel de beste Content Management systeem (CMS) die er als het bevoegdheden 26,3% van het web vandaag. […]

8 redenen waarom we love wordpress (Infographic) By Helios

  • August 1, 2016

De liefde voor WordPress wordt nooit oud. Om de beste CMS (content managementsysteem) daar en flexibel in de natuur en […]

Leave Comment