Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

Hoe moet u uw business website migreren van Joomla naar WordPress

Elke beginner heeft goede begeleiding nodig om succesvol te zijn, we zullen vandaag eenvoudige en simpele stappen delen om uw site te verplaatsen van Joomla naar WordPress. Het is heel gemakkelijk om Joomla te verplaatsen naar WordPress als u de hieronder gegeven stappen volgt. Het maximale aantal Joomla gebruikers is begonnen om hun sites langzaam te verplaatsen naar WordPress, vanwege alle voordelen van het WordPress platform.

joomla naar wordpress

Voordat we in de stappen duiken, laten we eerst het WordPress platform bespreken en waarom gebruikers willen verplaatsen. WordPress is het meest makkelijke en flexibele platform voor het bouwen van een website voor mensen die weinig kennis over HMTL-codering hebben. Het biedt vele functionaliteiten en heeft een gebruiksvriendelijk dashboard. Het merendeel van de mensen kiezen voor WordPress en veranderen nooit vanwege de flexibiliteit in het gebruik.

Gids om Joomla naar WordPress te migreren:

Het verplaatsen van Joomla naar WordPress is heel eenvoudig als je de hieronder genoemde stappen volgt:

 • Aan het begin moet je ervoor zorgen dat u kiest voor de beste web-hosting en WordPress installeren.
 • Na de installatie site met behulp van WordPress, moet u het uitvoeren en in het WordPress Dashboard duiken en een plugin installeren genaamd “Joomla (FG) to WordPress” en de plugin activeren.
 • Zodra de plugin geactiveerd wordt, ga naar “Tools” en “Importeer” het.
 • Nu kunt u een lijst zien met geimporteerde tools, welke beschikbaar zijn voor WordPress installatie. Maar in de importeer lijst, moet u kiezen en klikken op “FG Joomla to WordPress” plugin.
 • Na het klikken wordt u doorgestuurd naar de “Joomla Importer for importing WordPress” pagina.
 • Op deze WordPress pagina moet u al uw database-informatie en over de Joomla website aanbieden. Belangrijke opmerking: van Joomla Platform Website administratie, u zult wat informatie krijgen over uw database omgeving, op de Global Configuration en ga dan naar Server Tab. U kunt de informatie ook in het configuration.php bestand krijgen in uw website Joomla root folder, en u kunt gemakkelijk toegang krijgen tot het bestand met behulp van een ftp-client software.
 • Nadat u alles van uw Joomla website en database heeft aangeleverd, ga vervolgens naar “Behavior”.
 • Voor het importeren van uw mediabestanden zoals afbeelding, van uw Joomla platform naar WordPress, controleer dan of u een “force media import” optie heeft of niet. Als u deze heeft, dan klikt u op de “import content from Joomla to WordPress” button. Deze plugin zal helpen bij het importeren van de inhoud en afbeeldingen van uw Joomla website naar het WordPress platform. Het kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de inhoud die u heeft.
 • Als u klaar bent met het importeren van al uw inhoud van het Joomla platform naar het WordPress platform, is het laatste wat u moet doen het herstellen van alle gebroken interne links. Na voltooiing van het importeren van uw inhoud en voor het herstellen van alle gebroken link gaat u naar de bodem van de FG Joomla Importer pagina en “Klik” op “modify internal links”.

Dit zijn is een simpele en gemakkelijke gids voor beginners die willen hun Joomla platform willen verplaatsen naar het WordPress Platform. Als u meer trucs en technieken met betrekking tot andere platform migratie nodig heeft, neem dan contact met ons op. We zijn WordPress ontwikkeling specialisten in India die zich richten op op de ontwikkeling van web services naar behoeften van de klant.

Related Articles

Waarom u moet gebruik wordpress voor business-sites en blogs (Infographic) By Helios

 • September 16, 2016

WordPress is zonder twijfel de beste Content Management systeem (CMS) die er als het bevoegdheden 26,3% van het web vandaag. […]

8 redenen waarom we love wordpress (Infographic) By Helios

 • August 1, 2016

De liefde voor WordPress wordt nooit oud. Om de beste CMS (content managementsysteem) daar en flexibel in de natuur en […]

Hoe kan ik WordPress veiligheid te verbeteren?

 • June 6, 2016

WordPress is niets minder dan een groeiend Giant deze dagen. Maar met veel functies te bieden, zijn er bezorgdheid over […]

Leave Comment