Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

Moet je gaan voor WordPress op meerdere websites … Ja waarom niet

Multisite is een mogelijkheid ingebouwd in WordPress zodat het runnen van een netwerk van sites mogelijk is doormiddel van slechts één installatie van WordPress. Het maakt, beheren van verschillende onafhankelijke websites van een WordPress-installatie mogelijk, de zogenaamde: WordPress multisite of WordPress MU. Iedereen krijgt gratis toegang tot deze functie in de standaard WordPress kern.

Wordpress op meerdere

Laten we eens kijken, waar en wanneer kan deze functie worden gebruikt:

 • Om de klanten of clienten hun eigen blogs of websites te laten creëren.
 • Voor bedrijven met verschillende vestigingen of locaties, bijvoorbeeld: bedrijven, franchises, teams, non-profit organisaties, school districten, etc.
 • Om alle klanten in één lijn te houden met behoud van updates, thema’s, plug-ins via een super-admin.
 • Het maakt het runnen van een blogging netwerk voor SEO mogelijk of zelfs gedeeltelijke inhoud te publiceren dat toezicht nodig heeft.

De voordelen:

WordPress meerdere locaties helpt websites sneller te laden:

Een wordpress multisite zal sneller laden in vergelijking met het hosten van een aantal afzonderlijke WordPress websites. Dit is omdat; WordPress alle processen die nodig zijn voor het snel laden van de website individueel moet behandelen.

Kan gemakkelijk gebruikers beheerders:

Het beheren van gebruikers is gemakkelijker gemaakt met WordPress multisite. Er zijn momenten waarop bepaalde gebruikers verschillende gebruikersrollen en privileges op verschillende websites nodig hebben, bijvoorbeeld als er een groep van websites is die deel uitmaakt van hetzelfde concern of zakelijke netwerk. Zonder de multisite-functie, zou het twee aparte wachtwoorden en logins verreisen.

Bespaart tijd en geld:

Voor de meeste bedrijven is tijd geld, daarom kan een multisite de beste optie zijn voor degenen die meer willen dan een website te beheren en geld willen besparen. Al deze eigenschappen resulteren in vermindering van tijd die nodig is om gebruikers en WordPress functies te beheren. Er wordt voorgesteld om het gebruik van een WordPress multisite te gebruiken voor het beheer van een groep van zakelijke websites.

Een aantal andere voordelen zijn:

 • Het vereist het updaten van slechts één installatie, als er nieuwe versies van WordPress multisite, plugins of thema’s worden vrijgegeven.
 • Alle sites en de gebruikers kunnen worden beheerd en gecontroleerd van een plaats.
 • Het admin panel is vergelijkbaar met de standaard WordPress admin-panel; daarom is het bekend voor de meeste gebruikers.
 • Elke gebruiker kan meerdere locaties hebben en kan gemakkelijk navigeren van hun sites naar hun dashboard.

Dit is een geweldige manier om meerdere business sites te beheren vanuit één installatie. WordPress is SEO-vriendelijk en heeft geweldige ingebouwde functies die van pas kunnen komen op de een of andere manier.

Als u een WordPress Specialist wilt inhuren voor de ontwikkeling van uw WordPress project, kijk dan op http://helios-solutions.nl/technology/wordpress-website-maken/

Related Articles

Waarom u moet gebruik wordpress voor business-sites en blogs (Infographic) By Helios

 • September 16, 2016

WordPress is zonder twijfel de beste Content Management systeem (CMS) die er als het bevoegdheden 26,3% van het web vandaag. […]

8 redenen waarom we love wordpress (Infographic) By Helios

 • August 1, 2016

De liefde voor WordPress wordt nooit oud. Om de beste CMS (content managementsysteem) daar en flexibel in de natuur en […]

Hoe kan ik WordPress veiligheid te verbeteren?

 • June 6, 2016

WordPress is niets minder dan een groeiend Giant deze dagen. Maar met veel functies te bieden, zijn er bezorgdheid over […]

Leave Comment