Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

Waarom het outsourcen van WordPress development de juiste keus is voor jou?

De meesten van ons weten dat WordPress een van de gemakkelijkste formats is voor een website. Het CMS systeem, beheer en andere features worden gewaardeerd door ontwikkelaars en aanbeden door zoekmachines. De custom designs zijn de kerst op de taart. Je hebt alleen nog iemand nodig die je website voor je ontwerpt.

Wordpress Ontwikkeling

Uiteindelijk heb je een ontwikkelaar en een ontwerper nodig die je WordPress website voor je in elkaar zetten. Waarom?

1. Zet een .psd ontwerp om naar een volledige responsive website

De meeste WordPress designs zijn volledig responsive en kunnen je psd folders precies omzetten naar een WordPress website. Bovendien is de responsiveness van deze WordPress designs van hoge kwaliteit, wat resulteert in geweldige gebruikservaring. Een WordPress website werkt goed voor optimaal zicht over verschillende apparaten.

2. Onbeperkt aantal plug-ins

Met WordPress staan er meer dan 27.400 plug-ins voor je beschikbaar, die je website kunnen verbeteren. Hierdoor is het gemakkelijk om een automatische back up te maken van je dossiers en database. Ook ben je verzekerd van integratie voor social media buttons, SEO, contactformulieren, database verzameling, snelheid en zelfs beveiliging. Enkele plug-ins zijn premium, maar het grooste deel van de plug-ins zijn gratis beschikbaar.

3. Extravagante marketing features

Je kunt je WordPress integreren met je email marketing provider, voor autoreply emails of email broadcast. Op die manier kun je je klanten zeer gemakkelijk klantenservice bieden. Met Paypal of winkelwagen integratie verhoog je je verkoopcijfers. Haal je voordeel uit plug-ins voor krachtige add display.

4. SEO ondersteuning

Het grote voordeel van WordPress websites is dat ze SEO-vriendelijk zijn. Je hebt volledige controle over hoe je webpagina’s en snippets verschijnen in Google en andere zoekmachines. Het geeft je een preview van hoe je title of meta-description zullen verschijnen. Je kun took een geïntegreerde call-to-action implementeren. Het bevat een on-page SEO feature waarmee je de sleutelwoorden kunt bepalen waarme je je doelgroep wilt bereiken. WordPress technologie helpt voor maximale zichtbaarheid van je content, afbeeldingen en info-graphs, waardoor veel mensen je website bezoeken zonder dat je extra hoeft te betalen. Dit is de belangrijkste reden dat bedrijven kiezen voor een WordPress website. Je kunt ook een analyse uitvoeren met Google analytics.

5. Voordelen van de WordPress Community

Het heeft de grootste actieve community van WordPress ontwikkelaars van overal ter wereld.  De gemeenschap zorgt voor de introductie van nieuwe features of het oplossen van problemen met betrekking tot development. Het heeft de beste WordPress experts. Dit is een enorme steun voor ontwikkelaars, mensen met een IT achtergrond en voor WordPress specialisten. WordPress ontwikkelaars bieden jou het volgende:

  • Conversie van PSD naar een WordPress Website
  • WordPress CMS development
  • WordPress custom website development
  • WordPress plug-in development

WordPress India is een van de beste opties om je website te creëren tegen ongelooflijk lage prijzen. WordPress is een van de beste content management systems en open source platformen die worden gebruikt door bedrijven, omdat zijn features zo gemakkelijk zijn. Je bedrijf wordt er zeer productief door.

Dus waar wacht je nog op, ga voor die custom WordPress website. Praat met een WordPress Specialist van Helios. Wij bieden de beste oplossingen voor jouw website development. Omdat we gevestigd zijn India, leveren we je ongewoon voordeel op. Ook krijg je bij ons een project manager tot je beschikking die dezelfde moedertaal heeft als jij. Dit is een deal die je niet kunt negeren.

Het enige wat je moet doen: ga naar http://helios-solutions.nl/ en neem contact op met onze managers in India. Zij zullen je verder helpen. Nog een fijne dag!

Related Articles

Waarom u moet gebruik wordpress voor business-sites en blogs (Infographic) By Helios

  • September 16, 2016

WordPress is zonder twijfel de beste Content Management systeem (CMS) die er als het bevoegdheden 26,3% van het web vandaag. […]

8 redenen waarom we love wordpress (Infographic) By Helios

  • August 1, 2016

De liefde voor WordPress wordt nooit oud. Om de beste CMS (content managementsysteem) daar en flexibel in de natuur en […]

Hoe kan ik WordPress veiligheid te verbeteren?

  • June 6, 2016

WordPress is niets minder dan een groeiend Giant deze dagen. Maar met veel functies te bieden, zijn er bezorgdheid over […]

Leave Comment