Helios Solutions

loading icon
Slide backgroundimage
Raja Speet
project managers
Jouw project managers in India
helpen de communicatie en culture
barrières te overbruggen
Bastiaan Terhorst

Welke elementen van de website leiden ertoe dat bezoekers de website verlaten?

Een website eigenaar moet z’n website zo ontwerpen dat bezoekers zich comfortabel voelen tijdens het gebruik. In principe moet een website een eenvoudige interface hebben en het moet niet worden gevuld met te veel vervelende elementen, dit zorgt voor irritatie en ongemak. Als je je website wilt behouden van vervelende elementen moet u bepalen welke elementen daadwerkelijk vervelend zijn.

website-leave

Voor een nieuweling is het ontzettend belangrijk om te bepalen wat de eisen van de elementen zijn voor een website, dit wordt zorgvuldig overwogen door te kijken naar gebruikerservaring.

Sommige mensen die al jaren bloggen en hun eigen website hebben lukt het ook niet om hun website aan te passen to het hoogste niveau. Vandaar dat er een aantal belangrijke punten worden gedeeld met betrekking tot onnodige elementen voor een website. Deze punten zullen de blog optimalizeren met gebruikerservaring.

Aandachtspunten voor vervelende elementen van een website:

Het vermijden om de website met onnodige elementen vullen, hierdoor wordt de website getroffen door grote problemen in de toekomst, die kunnen leiden tot verlies van organisch verkeer. Het weinige verkeer zal zeker impact hebben op je blog of website, wat resulteert in minder abonnees. Hieronder zijn enkele punten die u zullen helpen om te weten wat u moet doen en niet moet doen bij het vullen van een website.

  • Allereerst, geef pop-up advertenties nooit toegang, dit zorgt alleen maar voor verwarring bij nieuwe bezoekers. Deze bezoekers zijn niet op de hoogte dat deze pop-up advertenties veilig zijn als er op geklikt wordt. Hierdoor denken ze dus dat de website onveilig is of spam bevat. Daarnaast leidt het bezoekers ook af.
  • Ten tweede, geef multimedia-inhoud geen toegang om content automatisch af te spelen, wanneer een niet in staat om automatisch te spelen, wanneer multimedia automatisch wordt afgespeeld zal dit meer data nodig hebben om gegevens te laden. Gebruikers willen niet al hun data gebruikers om de video te laden die ze toch niet willen zien.
  • Ten derde, contactgegevens, als u wilt dat gebruikers contact met u opnemen van de website, dan moet u uw registratie niet te moeilijk maken. Er zijn een aantal website die lange contactformulieren gebruiken. Gebruikers willen hun tijd niet verspillen door het invullen van dit formulier, ze willen gewoon contact hebben. Daarom wordt het aanbevolen om het simpel en makkelijk te houden.
  • Ten vierde, zorg ervoor dat zwevende advertenties of social media pictogrammen geen toegang krijgen. Deze advertenties leiden bezoekers allen maar af van belangrijke informatie die er in de eerste plaats voor gezorgd heeft dat ze op die pagina belanden.
  • Ten slotte, ik heb veel websites en blog eigenaren gezien die een pop-up e-mail abonneer formulier gebruiken. Maar gebruikers zullen dit nooit gebruiken omdat dit irritante pop-up advertenties zijn. Als gebruikers uw website of blog goed vinden, dan zullen ze zich zeker inschrijven, u hoeft ze niet te dwingen doormiddel van een pop-up formulier op de homepage van uw site.

Een enkele slechte indruk kan al leiden tot grote problemen voor uw website. Daarom is het noodzakelijk om alle elementen te vermijden waardoor gebruikers afgeleid raken. Voor een professionele en eenvoudig ogende website is het essentieel om alle onnodige rommel die is opgenomen in uw website te verwijderen.

Neem contact op met ons op als u een WordPress Specialist wilt huren voor uw WordPress Development project voor meer informatie bezoek http://helios-solutions.nl/technology/wordpress-website-maken/

Related Articles

Waarom u moet gebruik wordpress voor business-sites en blogs (Infographic) By Helios

  • September 16, 2016

WordPress is zonder twijfel de beste Content Management systeem (CMS) die er als het bevoegdheden 26,3% van het web vandaag. […]

8 redenen waarom we love wordpress (Infographic) By Helios

  • August 1, 2016

De liefde voor WordPress wordt nooit oud. Om de beste CMS (content managementsysteem) daar en flexibel in de natuur en […]

Hoe kan ik WordPress veiligheid te verbeteren?

  • June 6, 2016

WordPress is niets minder dan een groeiend Giant deze dagen. Maar met veel functies te bieden, zijn er bezorgdheid over […]

Leave Comment